בנות חייבת עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות כבר כמה חודשים שיהונתן פשוט מכרסם את המיטה שלו! קרה לכם? על המעקים שמעל לסורגים יש כמו מין פלסטיק מובנה כזה שמגן מפני זה אבל בצדדים האחרים זה חשוף ואני עוד התלהבתי בהתחלה שיש את הפלסיק הזה לא חשבתי שהוא ילך לצדדים האחרים לעשות את זה
8 תגובות
עמוד 1
  • תראי... בלי שתכעסי עליי..

זה נשמע מזעזע אבל כשקוראים את זה שוב זה כבר נשמע מצחיק.

כבר מעכשיו הוא עושה לכם בית ספר!! כפרוווווווווני על החדודים האלה!

• אולי מגרד לו כי יוצאות לו שיניים.
    אני חושבת שיש סיכוי פלסטיק שאפשר לשים על כל המיטה.
    מכרסם קטן ומושלם..... בגלל זה הוא כזה גבר גבר!! אפילו מיטת עץ קטנה עליו.

סורי שאין לי ממש פתרון לתת לך.
    אבל תעדכני אם יש פתרון, כי זה מענין.

אולי לנסות למרוח מרה, או חרדל או משהו כזה (כמובן לא רעיל ואכיל) על המיטה, וזה יהיה לו לא טעים והוא יפסיק... כי שבבי עץ זה יכול להיות מסוכן

• פשוט במקום לצחוק תגידי "אסור". אותי לא הצחיק בכלל שבר התחילה לנשוך את מיטת הפרובנס שקנינו לה ומאז שהראנו כעס (לקח פעמיים-שלוש) היא לא ממשיכה. היא נושכת צעצועים ודובונים.

אני מבינה שאת לא רוצה להיות "הרעה" ולהגיד אסור כשזה לא הכרחי, אבל מותר לאסור על ילד לקלקל רכוש שלכם. לא אוסרים רק דברים שמסוכנים לילד. זה חינוך להתנהגות נאותה וגם זה בהגדרות התפקיד של הורה.

• קודם כל תנסי, שימי משהו לא טעים ואם זה לא עובד אז אולי אפילו משהו חריף.

וחוץ מזה - ככה זה שיצרת לך גבר גבר תותח על!!!!
  • שירה
    לדעתי משהו במיטה לא תקין!!!!
    לא הגיוני שיוצאות חתיכות עץ רק בגלל שהוא מכרסם את המיטה

אני חושבת שמאוד כדאי לך לפנות לחנות

• קרן מאיפה הבאת את זה אני אף פעם לא צחקתי לו להיפך אני כועסת עליו ואומרת אסור אבל זה לא ממש עוזר....ליבי הוא אשקרה גבר גבר גם כשאני אוסרת עליו דברים את צריכה לראות תפרצוף שהוא עושה לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה