גמילה בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

בהמשך להודעה של התאקלמות בגן....
    מאורי שלי גמול לגמרי גם בלילה אבל מהרגע שהתחילה השנה החדשה הוא בגן כל הזמן מפספס (הוא עדיין באותו גן רק קבוצה חדשה ) .
    בבית הוא לא מפספס בכלל ומבקש ללכת גם בלילה.
    יש עצות מה לעשות עם הגן או שפשוט לתת לזה לעבור לבד (כעוד דרך הסתגלות בגן)?
    (שנה שעברה בסוף הוא כבר לא היה מפספס בכלל בגן)
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מתייעצת עם הגננת איך הוא מתאקלם בגן.

הרבה פעמים מרוב שהם עסוקים ומתרגשים - הם מפספסים.

אני הייתי מחכה עד אחרי החגים - כי עכשיו יהיו להם הרבה חופשות וזה עדיין נחשב הסתגלות.

קצת סבלנות - יעבור לבד
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• בן כמה הוא?

אני הייתי מבקשת מהגננת / סייעת שתזכיר לילדים... הרבה פעמים זה מונע את הפספוסים. להזכיר לכולם, באופן קולקטיבי ולא רק לו. ולוודא שהוא באמת הולך

אחרי כמה ימים / שבוע הם מתאקלמים בגן והפספוסים האלה בדר"כ עוברים

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תודה
    אתמול הוא חזר מהגן בלי פספוסים
    אני מקווה שאנחנו מתחילים לחזור לשיגרה.
    הגננת באמת אומרת שהוא בוכה כשהוא מפספס (לפחות הוא יודע שזה לא צריך להיות) היא משתדלת לנחם אותו שזה לא נורא וזה קורה....
    טוב נקווה שזה יעבור באמת לבד....
    מאור בן שנתיים וחצי (מחר) איזה ילד גדול....

• ממש ילד גדול!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • איזה חמוד! טוב שהוא מבין שזה לא בסדר, הוא נשמע חכם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה