היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות......... אני מהבוקר עם כמו כאבי מחזור בגב התחתון..... הרגשה כאילו אני צריכה לקבל....... רק שהצירים לא חוזריםםםם
12 תגובות
עמוד 1
גם לי זה קורה.
וזה נעלם וחוזר ונעלם. אבל זה נסבל נכון?
קבלי חיבוקים... עוד קצת...
נראה לי שזה התחלה של צירים, לא?!
זה יכול להמשיך כך כמה שבועות למיטב ידיעתי
אני פשוט בוכה בנות...
שימרית מאמי היה לי צירים כל השבוע שעבר... ועכשיו אני עם פתיחה 2 ומחיקה 80 וכן שלי זה ניסבל.. אני פשוט מפחדת...
אני כ"כ רוצה ללדת אחרי ראש השנה ולא לפני!!! אני אשכרה עם דמעות...
לנוח לשתות מים ואם זה לא עובר לגשת לבית חולים. יכול להיות צירונים אני מכירה כמה בנות ש"טיילו" עם פתיחה 2 כמה שבועות
גברת!!
אל תדאגי.... את תראי שזה בסדר ואת תלדי בע"ה אחרי ראש השנה.
נדבר עם הבייבי שלך שיתחשב בך...
אוייי... בובה... לא לבכות!!!!!
אני מכירה נשים שהסתובבו עם פתיחה ומחיקה והחזיקו עד שבועות מאד מאוחרים! אם את רוצה לדחות את הלידה כמה שיותר תקפידי לשתות, לא להתאמץ, לא לעשות פעולות שידועות כמזרזות לידה....
אני מבינה, באמת שאני מבינה אבל אני יכולה לנסות להכניס אותך לפרופורציות (אל תכעסי)...
מה הדבר הכי "נורא" שיכול לקרות? תלדי לפני ראש השנה ותפתחי את השנה עם המתנה הכי גדולה שאת יכולה לקבל?
לכאן או לכאן שתהיה שנה מדהימההההה
שימרית!!
את מ-ד-ה-י-מ-ה!!! נקודה!!!
הדבר שאני הכי מאושרת ממנו בעולם כרגע זה שאני בשמירה בבית
שלי, תודה
אין שימרית אין עליךךךךךךךךך.!!!!!! את הכי מעודדת בעולםםםםם..................
את צודקת אני צריכה לקחת יותר בפרופורציות.... פשוט חיכינו להריון הזה ככ הרבה זמן ואני רוצה שהעובר יצא בריא ושלם, ולא פג... ונושם טוב.... ויש ככ הרבה על מה להתפלל וזה מדאיג כזה..
פשוט לחשוב חיובי וטוב, והכל יהיה בסדר!!!!!!!
אין עליכן בנות
תודה מאמי.... לכל ההרגשה שלי גם מתווסף החששות של הלידה הראשונה... איך אני אתמודד, מה יהיה... כמה יכאב ואיך אני אתמודד..... סערת רגשות