יוצאת לחופשה ארוכה בחו"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות מפז,

אני יוצאת לחופשה ארוכה בחו"ל, לנקות את הראש ולהירגע וגם לנסות להיקלט בשלווה החופשתית.

בהזדמנות זאת, ארצה לאחל לכולכן שנה טובה ומבורכת, שבה תצלחנה להגשים את כל משאלות ליבכן וביניהן גם להיכנס להיריון תקין, בריא ומספק, שישכיח מכן את כל התלאות שהייתן צריכות לעבור על מנת להשיגו.

להיריוניות מבינינו, הנני מייחלת לכן המשך היריון תקין וטוב, ושתצליחו להדביק את כל המבקשות להיקלט במהרה, בהריון קל, בריא, תקין ומאושר!!!

אני מברכת את כולכן, שתחוו שנה של זוגיות מאושרת, נחת, קריירה, בריאות טובה, ואושר תמידי בלב.

crazy woman!
8 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי ,המון בהצלחה גם לך שתזכי לאושר ונחת לרוגע ושלווה שתיקלטי במהרה ! ותעדכני אותנו כמובן ..מה זה היה מתוכנן הטיול ?או ספונטני?ולאן טסה?
  • תודה נשממי.

הטיול מתוכנן אחרי שנת עבודה קשה ומאומצת מאד. חיפשנו מקום להירגע ולפוש, אז היעד שהיה הכי מתאים ועודנו הינו - תאילנד.

מקווה שעם חזרתי אבשר על היריוני הנכסף ואתבשר על הריונכן הנכסף גם הוא. אמן!

crazy woman!
  • תהני בחו"ל.
    מקווה שתחזרי הריונית :-)

שנה טובה!!!
  • איזה כייייייף :)))) לכמה זמן???אני מקווה ומאחלת לך שתבשרי אותנו בשורות טובות אמן !!!!!!
  • טיול נעים וכייפי ,תחזירי אלינו מהר ועם בשורות טובות
  • יו ממי כולי קנאההההה, אבל גם מלא פירגון, אם את רוצה המלצות דברי איתי :) מאחלת לכם שתהנו ותנוחו ותתרבו חזרי אלינו עם בשורות טובות
  • יווווו מאמי איזה כיףףףףף לךךךך
    גם אני רוצה תאילנדדדדדדדדדדדדד
  • תעשי חיים

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה