בנות דחוף דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ישבתי מקודם על הספה ועקצה אותי דבורה, אין לי מושג איך היא הגיעה לשם ופשוט ישבתי עליה ופתאום הרגשתי עקיצה בגב התחתון.
    עכשיו הכל התנפח לי וכל האזור הזה ממש אדום ונפוח ואמא שלי אמרה לי עכשיו שאני צריכה ללחוץ על המקום הזה ולוציא רעל אבל אני לא מצליחה וכואב לי ואני עם דמעות בעיניים
12 תגובות
עמוד 1
  • ווואי לא כ"כ יודעת מה להגיד לך
    עם יש לך קופת חולים ליד הבית אולי תלכי לשם שיראו את המקום שנעקץ
    תרגישי טוב

• זה כולה עקיצה, אין לך מה להלחץ, אלא אם יש לך אלרגיה לעקיצות של דבורים.
    ברור שהמקום מתנפח, את רק צריכה להוציא את הקוץ וזהו, זה יעבור!
    (מנסיון של אחת שנעקצה מליון פעם בילדות

• תראי נשמע כמו תגובה אלרגית קלילה - אם חס ושלום היתה לך אלרגיה המצב היה קשה יותר

יש לך טיפות פניסטיל בבית? אם כן תקחי 40 טיפות מאמינה שצ'יק צ'ק תרגישי טוב יותר

אבל אם את מרגישה קוצר נשימה, סחרחורות וכדומה תפני לקופת חולים במהרה

• תודה בנות הרגעתם אותי קצת
  • לא ממי, רק עם מרשם לרופא

• בחייאת חייב להוציא את העוקץ?
    אני נעקצתי כמה פעמים ולא עשיתי כלום בנידון - רק בכיתי חחחחחח

• חח מיכל לבכות זה ממש עוזר!!

אני הייתי מחכה שהנפיחות והאודם ירד............ ואם לא אז הייתי פנה לקופ"ח

• גם אני לא שמעתי שצריך להוציא עוקץ
    זה יכול להיות נחמד אם אפשר ואולי זה ירכך את הכאב
    אבל לאט לאט הנפיחות תרד והכאב ירד - אין ספק שעקיצה של דבורה זה לא כיף בכלל

• למה להשאיר את העוקץ בתוך העור? חוץ מזה, הוא יוצא יחד עם כל הקרביים של הדבורה (שהתאבדה

• צריך להוציא את העוקץ.. ואם את לא מסתדרת תלכי לקופת חולים הם יוציאו לך..
    תרגישי טוב
  • טוב לדעת .
    טניה את בקופת חולים אני מקווה..

• מיכל אני לא בקופת חולים הזמנתי תור ולא הלכתי, אין לי איפה להשאיר את הילדה וקופת חולים לא כל כך קרוב אליי.
    ביקשתי מגיסתי שתוציא לי את העוקץ אבל היא בדקה ואמרה שאין לי כנראה שהדבורה עקצה אותי ולא השאירה כלום, אבל לפני חצי שעה היה לי סימן של עוקץ ושמתי מלא קרח.
    אוף אני מתה מכאבים ואני מרגישה שהיא ישאירה לי קוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה