היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בעיקרון אמורה לחזור מחר מחופשת הלידה המוארכת אך אני מרגישה ממש על הפנים בחילות חולשה ( בהריון) במידה ואני מודיעה היום שאני רוצה לדחות את החזרה שלי האם יכולים לפטר אותי?
7 תגובות
עמוד 1
לא חושבת... אני יודעת שאם יש לך ותק במקום עבודה יש לך זכאות להאריך את החופשה עד חצי שנה כמובן ללא תשלום
תגידי להם שאת מאריכה את חופשת הלידה עד אחרי החגים אם הם ינסו לפטר אותך תגידי להם שאת בהריון ואז אסור להם לפטר אותך
בהצלחה
תבררי באתר של ביטוח לאומי...בכ"א אם את אומרת להם שאת בהריון אסור להם לפטר אותך.......וזה על בטוח.ואם את לא אומרת-אסור לפטר אישה לאחר לידה עד 6 חודשים מהלידה(אולי 9 צריך לבדוק)..אבל גם את זה ניתן לעקוף..אני מבינה שאת לא רוצה להגיד על ההריון אבל,אם תגדי זה יפתור אותך מהרבה בעיות!
השאלה אם אני מתקשרת ואומרת שאני בהריון ואני לא מרגישה טוב ורוצה לדחות את החזרה שלי אז לא יכולים לפטר אותי?
קודם תתקשרי דברי עם המנהל ותשאלי אם את יכולה להאריך עוד קצת את החופשה נגיד בחודש.
תראי מה הוא אומר. ואם אין בעיה מבחינתו.
אחר כך כשתעברי את השליש הראשון בע"ה תספרי בעבודה שאת בהריון שני.
אל תגידי עדיין שאת בהיריון תחכי עם זה ומותר לך להאריך חופשת לידה ואסור לפטר אותך