סקר מתנות ( באופן כללי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שבסוף כן קניתי לבעלי מתנה לחג למרות שאנחנו לא קונים מתנות אחד לשני עלו לי כמה שאלות:
    1. יוצא לכן לקנות למרות שאמרתן שלא תקנו?
    2.כשאתן אומרות " אל תקנה לי" באמת מתכוונות לזה? או שבסתר ליבכן אתן מתות למתנה?
    3. המשפט " שונא מתנות יחיה"- מתאים לכן

אני אענה :
    1. טוב ברור שקרה .. לכן העלתי את הסקר
    2. היום אמרתי לו לא לקנות לי - ואני ממש מתכוונת לזה!!! כשאני רוצה- אני אומרת
    3. לא מאפיין אותי - אני מודה... אני אוהבת מתנות!

5 תגובות
עמוד 1
  • עליי נאמר "אוהבת מתנות תחייה"
    ערב ראש השנה 16.9 נחגוג יום נישואין 4 שנים
    בעלי יודע שאני אוהבת זהב והוא אף פעם לא מאכזב ברוך השם

אני עדיין לא יודעת מה אקנה לו

אבל בלי שום קשר ליום נישואין- לחג אנחנו קונים מתנות להורים בדרך כלל.

• 1. אממ... לפעמים כן אבל אם אמרתי שלא אקנה ובסוף כן קניתי כנראה שזה הסתכם במשהו צנוע או במשהו ממש מיוחד.
    2. תלוי בסיטואציה. אני מודה שלפעמים אני אומרת ולא מתכוונת. אבל למשל בחג אני ממש לא מצפה למתנה ומתכוונת לזה.
    3. אני אוהבת מתנות
  • 1. אני לא ואמרת שלא אקנה אלא לא אומרת כלום ואז מנסה להפתיע
    2. ת'אמת שלא מתכוונת.
    3. לא . אני אוהבת לקבל מתנות מבעלי. לא חייב משהו גרדיוזי כמו לכל מקוה תכשיט זהב או לכל יום נישואין משהו מפוצץ...
    פשוט משהו סמלי שיראה לי שהוא חשב על זה
  • אין לנו הסכם מתנות כן לא מתי וזה.
    לא יודעת בכלל איך לענות על הסקר חחחח.
    אמממ אנחנו לא קונים בחגים מתנות, לפעמים כשבא לי משהו אני יכולה להגיד אני רוצה את זה כמתנה לחג, לפעמים בעלי אומר לי בואי נקנה לך משהו לכבוד החג...
    זה ממש לא קבוע ומשתנה ולא יודעת
  • אצלינו לא נהוג לקנות מתנות לחגים, גם לא למשפחה.
    עשיתי להם לוח שנה לחג והם מרוצים, ממש הפתעה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה