ומסקנה עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כמו תמיד - כותבת משהו שמח ואז מוסיפה מר...
10 תגובות
עמוד 1

• טןב שהשארת את מה שכתבת! זה טוב להוציא ולהתפרק - אין מה לעשות .. זה משחרר!
    טוב הגעת למסקנה הזו בגלל המפגש שהיה לך עכשיו כך שטבעי שזה יצא ממך....

את צודקת . אנחנו צריכות המון תמיכה בחודשים הראשונים אחרי הלידה.
    במיוחד מהבעל . ההוא שישן איתנו .. ההוא שרןאה כמה קשה אנחנו עובדות ופועלות בשביל הבייבי. ואת צודקת- הוא זה שהכי צריך להקשיב ולחבק כשצריך
    והוא יצא ממש לא בסדר שהןא לא עשה זאת ...
    אבל אני חושבת שהוא ראה לנגד עיניו את עדן ... שהיא פיצפונה ורק על זה הוא חשב.... איך להשמין אותה וקצת התעלם ממך ומרגשותייך .

דיברת איתו על זה?
    ולא על החלב או ההנקה אלא היחס שלו אלייך ? על ההרגשה של חוסר התמיכה ?

• כל מה שאת מתארת נורמאלי לחלוטין.
    תביני , הבעלים מרגישים חסרי שליטה. בשלושת החודשים הראשונים ואף יותר התינוק מחובר לגמרי לאמא, האבא נדחק הצידה הוא פחות שותף לכול הדברים.
    אנחנו הנשים הורמונאליות וכואבות ועייפות וכל דבר הכי קטן מייד גורם להרגשת עומס ותסכול ושהכול ״גדול עלינו״.
    בעניין ההנקה גם בעלי מאוד חשש שלתינוק אין מספיק והוא העלה את החששות בפני. בזמנים האלה פשוט הייתי עונה לו שמיליוני תינוקות יונקים בכול העולם (כולל מדינות עולם שלישי ששם אין לאמהות הרבה אוכל ובכול זאת יש חלב) שהתינוק עולה יפה במשקל ורגוע ושעשה הרבה טיטולי קקי ופיפי. הייתי אומרת את זה המון כשהיה מגיע מהעבודה מספרת לו שהוא ינק יפה ועשה המון בטיטול.
    במוסף היו לו תפקידים שהוא היה אחראי עליהם וזה האמבטיה וטיול ערב למשל זה נותן להם להרגיש מעורבים.
    אם בעלך עובד אז בכלל החששות שלו נשמעות אחרי שאת כבר יום שלם מניקה את הילדה. המפתח הוא פשוט להרגיע אותו להראות לו שיש לך ביטחון בהנקה.
    ( אני אישית לא הנקתי הרבה כי לילדים שלי היה רפלוקס וגם בגלל שבסופו של דבר הרגשתי שההנקה עצמה מאוד שואבת אותי ומגבילה אותי)

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • במקרה היום למדנו על דיכאון ודיכדוך לאחר הלידה . על סיכונים לפתח דיכאון בגלל חוסר תמיכה מהסביבה ובמיוחד של הבעלים . נשבעת לך שישר חשבתי עליך. לא שאני חושבת שאת בדיכאון , אך לגמרי מרגישה שאין לך תמיכה מהצד של בעלך אפילו ההפך. אני שמחה מאוד שיש את הפורום הזה ושאת לא נשארת עם הדברים שלך לבד עם עצמך , טוב מאוד שאת מעלה אותן כאן על הכתב . אין מה להתבייש , את מגבשת את הזהות שלך כאמא והוא כאבא ובן זוג. זה לא קל זה מלחיץ , זה מטלטל אפילו זוגיות הכי חזקה כי פתאום הכל משתנה וגם הכוחות משתנים בתוך הזוגיות , כמו שפילפלת כתבה ,הרבה פעמים אבות נדחקים הצידה וזה קשה להם ,הם לא מוצאים את המקום שלהם וגם לא תמיד יודעים לתמוך... חשוב שתדברי איתו כדי לא ליצור ריחוק , כדי לפרוק את הרגשות שלך, אגב גם לסרטים ולטלנובלות יש מקום :) גם אני הרבה פעמים חיה בסרט, אפילו סדרה קומית
  • נסטיושקה - לכי תוכיחי לו שהוא זורם... הוא הרי לא רואה!

מיכלי - הבנתי את זה רק עכשיו, היום. אבל אני לא בטוחה שאוכל לדבר איתו על זה - כי הוא יתחיל לשכנע אותי שמה שאני חושבת ומרגישה לא נכון והוא לא כזה וזה בכלל לא היה...
    ואולי את צודקת שהוא התמקד בילדה יותר מדי וקצת "שכח" אותי...
    אני תאמת לא רוצה לעשות מזה ממש עניין, עבר, נשכח וממשיכים הלאה.

פלפלת - נראה לי שזה מה שאני עושה כבר אינטינקטיבית - מספרת כמה הילדה אכלה ושהיא הייתה רוגעה ולא בכתה וכו' וכו'. מקווה שעם הזמן זה ישכנע אותו
  • אני ממש שמחה שהפגישה היום גרמה לך לחשוב ולהבין שדבר ראשון את בסדר!!!! וכל הבלבול שיש לאמא טרייה רק מחמיר כשיש בעל שלא מספיק תומך וקשוב.
    אני לא חושבת שבעלך עשה זאת בכוונה לפגוע ולבטל אותך אלא פשוט מחוסר מודעות לרגישות שלך.

אם את לא רוצה לדבר איתו על זה אני מקווה שלפחות אם יתעורר שוב מצב כזה שתרגישי שהוא פוגע לך בביטחון העצמי פשוט תגידי סטופ! ותעמדי על שלך.

אנחנו פה בשבילך אם תצטרכי חיזוקים
  • תקשיבי עכשיו שאבתי ויצא רקקק 60cc
    אין מצב שזה מה שמאיה רק אוכלת
    אחרת היא לא הייתה עולה ככה במשקל 555

• חמודות שכמוכן
  • מאמי הימים הראשונים לא קלים, בטוח שההורמונים לא מוסיפים כיף גדול לכל העניין.
    לא אתן את דעתי בנושא ההנקה כי לא לשם כך פתחת את השרשור.
    אני מבינה שמלבד העובדה שזה בריא וכל זה, את גם נהנית מהקירבה של ההנקה. רק תשימי לי שאת אוכלת ושותה כמו שצריך.
    בעלך לחוץ מעל העניין בדיוק כמו כל הורה חדש, אני בטןחה שהוא לא עושה את זה מרוע

• זה עצוב שהוא לא רק שלא תומך אלא ההפך.
    אני בטוחה שלא זו הכוונה שלו.
    אולי תנסי להעלות את מה שאת מרגישה על הכתב ולתת לו לקרוא.
    אולי הכתוב יחלחל יותר, ככה יש לך הזדמנות לנסח בדיוק את מה שאת רוצה להגיד לו, מבלי שהוא יקטע אותך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה