צריכה יעוץ בIVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות,
    אני אחרי הזרעה והיום התחיל כתמי דם..אני מניחה שאני בדרך ל
    אני אחרי 3 הזרעות ואני רוצה החודש להתחיל IVF
    אבל אין לי מושג לגבי התהליך..
    איך פותחים תיק?? איזה בדיקות אני צריכה לעשות??

אני חייבת להגיד שהרופא שלי שאנן ואני מרגישה שאם אני לא אבוא אליו בדרישות לא יקרה כלום ואני אעשה הזרעות עוד שנתיים..

כל פיסת מידע תעזור מאוד ..תודה.

8 תגובות
עמוד 1
  • היי אפרת,
    קודם כל מלא הצלחה ושיעבור מהרררררר ולגבי שאלותייך המעבר לIVF תלוי במלא נתונים קודמים כגון : האם ידוע הקושי? לעיתים עוברים ישר לIVF ולפעמים לא ,כמו אצלי אני עברתי 6 הזרעות בשלל וריאציות ורק אז הקופה העבירה אותי לIVF היינו מ"הלא מוסברים"
    באיזו קופה את? אני עברתי הכל באסותא רמת החייל הרופא בקופה אישר לי לעבור לIVF מילא פרטים שלי ושלח לוועדה כעבור כחודש קיבלנו אישור מהוועדה ל6 טיפולים המתפרסים על כל השנה עם זה וטופס 17 הלכנו לאסותא ופתחנו שם תיק .
    את יכולה לדבר איתי גם טלפונית בכל שאלה.
  • היי אפרת..

אני הכי מבינה את התסכול שלך מההזרעות.. אני לא סבלתי אותך , לא האמנתי בהן, וידעתי שאין לי שום סיכוי להיקלט ללא הפרייה

אני עברתי בערך 7 הזרעות ורק אחרי שהייתי די תקיפה עם הרופא שלי (כי הוא היה מאוד שאנן כמו שלך) קיבלתי טפסים לקראת הפרייה

הרופא טען שהוועדה לא תאשר לי אחרי מעט הזרעות (7- בשבילי זה יותר מידי) וכל הזמן אמר אז מקסימום לא תיהי בהריון בגיל 24 , את עדיין צעירה, וזה עצבןןןן אותי ברמות שאת לא מבינה..

אחרי 3 הזרעות לקבל הפרייה זה קצת לא נראה לי מציאותי אם לאמר את האמת (אלא אם כן יש לכם בעייה קשה )

אך אני ממליצה לך להתחיל לחפור לו מעכשיו , ולא להתבייש להיות תקיפה!!

בהצלחה!!!
  • תודה בנות.
    לבעלי יצא בשני בדיקות זרע מורפולוגיה 1% -
    בגלל זה אני שואלת כי הסבירות שנצליח ככה מהזרעה הוא נמוך מאוד..
    ובנוסף לזה יש לי שחלות פוליצסטיות..אז לא בא לי לבזבז את הזמן
    גם ככה עד שיש לי ביוץ מהמחזור זה בערך חודש וחצי..

אני במכבי..אין יותר קרוב מאסותא ברמת החייל? אני מאזור ראשון..

ומה אני אמורה לעשות בתקופה מאז שהרופא שולח בקשה לוועדה עד שמתחילים את הטיפולים? סתם לחכות??.

raydes - אני ממש אשמח אם תיתני לי את המספר שלך להתיעצות..
    תודה

• אני בעיקרות בזמן שחיכיתי עשיתי את כל הבדיקות ששלחו אותי לעשות לפני IVF כי יש בדיקת HIV לעשות שלוקח זמן עד שיש תשובה ובלי זה לא מתחילים IVF ופאפ ועוד ובו זמנית הלכתי לפתוח תיק באסותא כדי להיות מוכנה המייל שלי : [email protected] כיתבי לי ואשלח לך את הטלפון שלי ונדבר
  • היי אפרת,

יש לך אסותא בראשל"צ! למה את מסתבכת?אני עושה שם בדיקות דם ו-US אבל יש שם מחקלה שלמה ל-IVF.
    דבר שני, תבקשי כבר מהרופא הפניות לפאפ, איידס וצהבת לך ולבעלך, קחי ממנו או מהרופא משפחה הפניה לא.ק.ג ויש עוד כמה בדיקות דם שאני לא זוכרת...
  • אני עם שושי , בעלי מורפולגיה 4 ומההתחלה הפרופ' רצה לשלוח אותנו ל-IVF זאת אני שנלחצתי ורציתי להתחיל "כמו כולן" ולא ישר למים העמוקים ועברנו 2 הזרעות ועכשיו בדרך ל-IVF ראשון
    אני בכללית , הפרופ' נתן לנו טופס לוועדה שבו רשומה ההמלצה שלו, את הטופס נתתי ל"מזכירה" בקופ"ח שאחראית כספים או משהו כזה (בכל סניף של הקופה צריך להיות מישהו אחראי על העברת טפסים לוועדות) ואמרה שההמתנה לתשובה היא בערך שבועיים ולהגיע לקחת התחייבויות רגיל לקראת הטיפולים ואת מספריי ההתחייבויות (איזה התחייבויות אני צריכה להביא איתי) קיבלתי מהאחות בIVF בבי"ח

בהצלחה !!!!!

• הבדיקות הכי דחופות לך שלוקחות הכי הרבה זמן,
    הם אידס, לך ולבן זוגך...
    בדיקת שד אצל כרורג (לא לוקח זמן אך צריך לקבוע תור)
    ופאפ אצל רופא הנשים שלך...
    תעשי את כל אלה, כי כשיהיו לך תוצאות זה יהיה תקף לשנה....
    ואח"כ כל שיהיה נותר לך להוסיף זה עוד כמה בדיקות דם לך ולבן זוגך...
    שיהיה המון בהצלחה...
    אל תחכי עם הבדיקות עדיף שתתחילי להזיז ענינים, גם אם הרופא ירצה שתעשו עוד חודש הזרעות...את הבדיקות כבר תעשי שיהיה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וכמובן שתשמרי את כל התוצאות בתקיה מסודרת...
    שלא תצטרכי ללכת לחפש את זה אח"כ
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה