שאלה של פעורה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה תינוק בין חודש ושבוע אמור לישון?

האם סביר שהילד שלי אוכל וישן כל היום???

הוא ישן 20 שעות ביממה וגם אם אני שמה אותו על הבטן עם צעצועים הוא נרדם על מזרן הפעילות. רק אם אני "מעסיקה" אותו ממש על הידיים ומקשקשת איתו הוא עירני, מסתכל קצת עליי והרבה על הסביבה.
    ועוד שאלה - הוא יוצר איתנו קשר עין, אבל לא ארוך כמו שהגדולה שלי היתה עושה. היא היתה ממש שוקעת בעיניים שלי והוא מסתכל עליי קצת ועובר הלאה לדברים יותר מעניינים (מעליב

3 תגובות
עמוד 1
  • הבת שלי עוד לא בת שבועיים וכבר סובלת מגזים מטורפים. והיא רחוקה מלישון ולאכול

• תסתכלי על הסרגל שלי ותראי שאנחנו באותו שלב :-) אז ניקול רק ישנה ואוכלת! אם היא לא ישנה זה רק בגלל כאבי בטן וברגע שיוצא לה פוק טוב או קקי שהפריע, היא מייד נרדמת! הבנתי שכך צריך להיות בגיל הזה. עוד כמה שבועות הם יהיו יותר ערניים, בנתיים תעסוקה יחידה שלהם ולאכול ולגדול :-) טוב, נו, גם לחרבן
  • ענית לעצמך במשפט האחרון

לגבי קשר ישיר לקשר עין קצר - אין לי מושג אבל לא נראה לי.

דרך אגב להב היתה בול כמו שאת מתארת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה