רוצה לשתף אתכן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי בתחילת החודש עבודה חדשה אחרי שסיימתי את התואר שלי. בראיון עבודה שאלו אותי אם אני מתכננת להביא ילדים (וכמובן שאמרתי שכרגע לא אחרת מי היה מקבל אותי) והם סוג של ביקשו שעד הקיץ אני לא אצטרך ללדת.
    אמנם התחלתי לעבוד שם, וזה סוג של עבודת החלומות שלי (זאת בדיוק העבודה שרציתי ואין לי ניסיון בה אז....נתנו לי חתיכת הזדמנות).
    עכשיו, מן הסתם אנחנו כן מנסים. אמנם לא בכל הכוח ובלי מעקב ביוץ וכאלה אבל כן התחלתי חצי לעקוב...ככה בקטנה כי כשזה יגיע זה יגיע, אבל יש לי בתוך תוכי רגשות כאלה שלא הייתי ישרה איתם וזה מפריע לי קצת....
    מה הייתן עושות במקומי?
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, שיהיה בהצלחה במקום העבודה החדש
    דבר שני, כמובן שלא היית אמורה לשתף אותם בנוגע לתוכניותייך המשפחתיות, כך שאין לך מה לחוש אשמה ב"הסתרת פרטים"
    לדעתי, אם זו עבודת חלומותייך, ואת רוצה לצבור ניסיון, כן יש מקום מצידך לכבד את בקשתם ובמיוחד שהם ביקשו בצורה זו או אחרת.
    עם זאת, הם לא יכולים לנהל אותך מבחינה משפחתית ולפעמים "תקלות" קורות.
    בכל אופן אני הייתי במקומך מחכה קצת כדי שלפחות ייצא שלידה לא תצא בתקופת הקיץ (ושוב - זו החלטה שלכם ולא תמיד אפשר לשלוט על דברים כאלה) אבל לפחות שיהיה מקום עבודה לחזור אליו לאחר הלידה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה 2X

• אני חושבת שתוכניות רק ביד ה׳ ואם ההריון קודם לעבודה או להיפך זה מה שהיה צריך לקרות .פשוט אל תחשבי על זה יותר מדיי ..ומה שיהיה יהיה לטובה זה בטוח !! מאחלת לך המון המון בהצלחה ומה שבטוח הריון לא משתווה לשום דבר אבל לשום דבר! ואם זה יקרה אני בטוחה שתהיי כל כך מאושרת ולא תדאגי לכל שאר הדברים..ואם העבודה שלך היא תשאר שלך למרות הכל ונגד כולם
  • מיכלושית, זה גם מה שבעלי אומר. אבל עדיין משהו מציק לי.
    ברור לי שאם צריך להגיע ילד הוא יגיע בכל מקרה (אני לאמצליחה לבטא את עצמי ככ)
    זאת הרגשה לא ברורה כזאת....שבא לך שתהיה לך היכולת שכל העולם יהיה שלך...
  • היי מאמי

אני ממש מבינה אותך כי אני בסיטואציה מאוד דומה לשלך..
    אני החלטתי לקחת צעד אחורה בחודש- חודשיים הקרובים לפחות
    וזה לא שאני מונעת הריון אני ממש לא שומרת .. אני פשוט לא חושבת על זה ואומרת מה שיהיה יהיה.. אפ אחת לא יודעת כמה זמן זה ייקח אולי זה יקח לך יותר זמן מימה שאת חושבת.. גם אני חשבתי על זה .. אני פשוט הלכתי קצת אחורה בחודש - חודשיים הקרובים ואז נמשיך בתוכנית..
    באמת שאני מבינה אותך גם אני התחלתי עבודה חדשה שמאוד חשובה לי חיכיתי הרבה זמן להיזדמנות כזו ועם כול הרצון להיכנס להריון יש גם את הרצון לשמור לי על מקום העבודה.
  • אל תרגישי לא נעים. תהיי בטוחה שהם יודעים שיש סיכוי שתכנסי, אנחנו תמיד לוקחים את זה בחשבון בגלל הגיל והמצב המשפחתי - ואם את מספיק טובה אין להם בעיה עם זה.
    אני יודעת שלפי החוק אם ההריון פוגע בתפקוד שלך בעבודה אוין לך שם 5 חודשים אז מותר להם לפטר בטענה שזה פוגע בעבודה. (מקווה מאוד שזה לא פוגע.. את לא מחסנאי)
    את תמיד יכולה להגיד שזה לא מתוכנן ואת עם גלולות
  • יקרתי, השאלה הזו ששאלו אותך, אם את מתכננת להביא ילדים?
    לא חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו עבירה על חוק שיווין הזדמנויות בעבודה.
    כמו שזה לא חוקי לשאול אדם אם הוא שומר שבת או מתפלל לאללה, זה לא חוקי לשאול אישה אם היא מתכננת להביא ילדים!

עוד יותר, אחרי שאת כבר נכנסת להריון, אסור להם לפטר אותך.
    ואם יפטרו אותך, תוכלי להוכיח שפיטרו אותך בגלל ההריון - שאלו אותך שאלות מפלות בקבלה לעבודה.

אני ממש מצטערת לשמוע כל פעם על דברים כאלה.
  • אני חושבת שתמשיכי במה שרת עושה הכול זה מלמעלה במידה והשם יחליט על הריון
    אז מזל - טוב
    וגם אם לא עכשיו לפחות התחדשת בעבודה שתמיד רצית
    בהצלחה . . . .
  • תודה בנות!!!
    האמת, שכל מה שאמרתן כרגע מכניס לפרופורציות, אין מה לעשות, תמיד צריך מישהו שיכניס אותך אליהן בחזרה :)
    ומורן...בהצלחה לך בעבודה החדשה!!!!
    וכמו שכולכן אמרתן - הכל מלמעלה. כשזה יגיע זה יגיע
    תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה