עוד חודש נגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וה- כבר כמעט כאן, ואני אובדת עצות. עבדנו בימים הנכונים ונראה שהיה ביוץ ושוב כמו בכל הפעמים זה לא קורה. אני לא מבינה מה אנחנו עושים לא נכון ולמה זה לא הולך...
    מתחילה חודש נוסף של נסיונות
12 תגובות
עמוד 1
  • אני אמנם לא פעילה בפורום הזה אך דואגת להתעדכן מידי פעם..

צר לי על המכשפה שבאה..

אך אל תתיאשי.. אני לא מכירה את הסיפור שלך וכמה זמן אתם מנסים להיקלט..

אך חשוב לעשות את כל הבדיקות (את ובעלך) אם את מנסה הרבה זמן ולא הולך לכם..

בהצלחה!!!
  • היי זוהר,
    אנחנו מנסים כבר 11 חודשים, והספקנו כבר לעשות בדיקות. הרופא שלי אומר שהבעיה היא שהמחזור שלי לא סדיר. הבעיה שהוא כל פעם אומר משהו אחר... בהתחלה שאין שום בעיה והכל בסדר... שאני מבייצת, אחר כך בבדיקה אחרת הוא אמר פתאום שאני פוליציסטית....
    העניין הוא שאם אני מבייצת בכל מקרה זה לא צריך לשנות.
    הרופא התעקש על טיפול באיקיקלומין (אפילו שיש ביוץ טבעי אצלי) + הזרעה. הבעיה היא שבעלי לא מוכן שאקח כדורים (וגם אני חוששת לקחת) והרופא שלי לא מוכן לעשות מעקב זקיקים או הזרעה על בסיס טבעי כי לטענתו זה "לשגע את המערכת הרפואית..." כי המחזור שלי לא סדיר.... אז אני מרגישה די תקועה
  • היי

אני לא מבינה מה הבעיה של הרופא שלך להפנות אתכם להזרעה באופן טבעי
    כל כך הרבה בנות עושות את זה אלו שאין להם בעיה בביוץ.. הייתי מציעה לך להיתעקש על זה..
    חבל על הזמן המיותר שאת מבזבזת..

בעלך עשה בדיקות?
  • היי מורן,

בעלי עשה בדיקות ואצלו הכל תקין.
    ניסיתי להתעקש וממש התחננתי לפני הרופא אבל זה לא הזיז לו. אני ממש לא מבינה את המניעים שלו ולמה הוא כל כך לא מוכן לתת לי אפילו מעקב זקיקים. אולי הוא באמת פוחד להטריח את הטכנאי אולטרסאונד או סתם עושה לי דווקא כי רוצה להראות שהוא קובע.... אין לי מושג
    גם היחס שלו היה ממש לא נחמד בפעמים האחרונות שהייתי אצלו ממש מזלזל. לא הסביר לי כלום וכששאלתי משהו כל הזמן צחקק ולא ענה לי...
    הוא גם הרופא נשים הרגיל שלי וגם הרופא פוריות... הוא נחשב למאוד טוב בתחום הפוריות. אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להמשיך איתו. המליצו לי על רופא אחר הבעיה שאני בכללית והייתי אצל הרופא שלי פעם אחרונה בחודש יולי וצריך עכשיו לחכות 3 חודשים כדי לעבור רופא - זה הנוהל, אז יוצא שאני מבזבזת זמן סתם.
    יש סיכוי שהרופאת משפחה שלי יכולה לתת הפניה למעקב זקיקים?
    אני רוצה לנסות לבקש ממנה מחר
  • היי טלי חמודה, אני רוצה לומר לך שמה שאנחנו עוברות זה לא דבר פשוט, יש הרבה חוסר וודאות ומתח, אני חושבת שאחד הדברים הכי חשובים שיש זה רופא קשוב, אמפטי, מסביר, סבלני... זה לא משנה כמה מומחה הרופא שלך אם זאת התחושה שיש לך ממנו, חלק מלהיות רופא טוב זה להיות בן אדם! לדעתי תחליפי אותו במהרה (-: זאת כמובן רק דעתי (-: שיהיה לך מלא מלא בהצלחה!!!!
  • פשוט תלכי לרופא אחר
    סליחה
    הוא יקבע לך אם תביאי הריון או לא???
    זו דרישה לטיפול רפואי שאת חייבת לדרוש בתור אזרחית בעלת זכויות

זה מה שהייתי עושה במקומך

• הי טלי! גם אני מחכה לסוף הרבעון כדי לעבור רופא.. אבל אם את מרגישה שאת לא מעוניינת לחכות, אתם תמיד יכולים ללכת בפרטי, יש רופאים שגובים סכומים שפויים יחסית.. שיהיה בהצלחה!!
  • תודה בנות, אתן מקסימות
    קצת מפחיד לעזוב את הרופא כי אני לא מכירה מישהו אחר שטוב בתחום הפוריות באזור שלי...
    אם למישהי יש המלצה על רופא פוריות טוב בצפון הארץ אשמח מאוד לשמוע
    ובנוסף שמעתי על ד"ר לייטמן, מישהי אולי מכירה או שמעה עליו?
  • היי טלי

אני קוראת את מה שאת כותבת ופשוט מתמלאת בעצביםםםםםםם!!!!!

אשמח אם תתקשרי אלי 0507550119
  • לדעתי, בגלל שתהליך כניסה להריון קשור בצורה כל כך הדוקה למצב הרוח והמצב הנפשי של האישה, שרופא פוריות, לא משנה כמה מקצועי הוא "על הנייר" אם יחסי האנוש שלו על הפנים, צריך לברוח ממנו!! וגם כמה שיותר רחוק.

• אני מצטערת לשמוע אני מקווה ומאמינה שהחודש יהיה שלך בע"ה
    תחשבי טוב יהיה טוב....
  • מקווה שהכול יסתדר ותמצאי רופא שיהיה קשוב לך ולמצב שלך
    ושלא תזדקקי לו לזמן רב

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה