היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות יש בייבי לנד החל מ 23 ועד 25 לאוקטובר מי הולכת? באיזה יום? האם יש מה לעשות שם עם ילד בין ארבעה וחצי חודשים? איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
אני הייתי שנה שעברה בערב ואליה התנהג למופת חחחחח היה בבטן
איפה זה בתל אביב?
באיזה תאריכים?
יאאא גם אנ רוצ ללכת אף פעם לא הייתי . זה בחינם כן? טוב נגמור את החודש ונראה .. אולי ניקבע וניפגש?
שאלה חשובה!!
זה ממוזג? כי אם אני אלך עם שקד אני אצטרך לשים אותו במנשא נטשה
מיכל , זה לא בחינם קונים כרטיס עם לייף סטייל בערך ב- 25 שקל...
כתומית זה ממוזג........... וחוץ מזה בסוף אוקטובר ממש לא חם
יאללה בא לי ללכת נשמע לי מהנה ביותר יסמינוש זה ב 23-25 באוקטובר זה בגני תערוכה בתל אביב העלות לליףסטייל לכרטיס זוגי 35 שקל כתומית אני גם לא מתה האמת על ההתקהלות אני חושבת לבוא על הבוקר להניק לפני הכניסה להיות כמה שעות ולצאת לקראת ההנקה הבאה אולי בבוקר ב23 לא תהיה המולה כזאת
בנות מישהי מניקה הסתובבה שם ? איך הסתדרתן? יש איפה להניק ? איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
יש מקומות ישיבה אבל לא ממש להנקה. אני כבר לא הנקתי בזמנו אז לא מכירה.