היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פשוט בא לי לבכות! איזו תקופה אמאלההההההה אני כ"כ מתוסכלת! נסערת! אין לי כוח לכלום!!! אני לא עומדת בזה יותר!!!
הילד שלי ישן, אני נכנסת הביתה כבר שבוע שלם והוא ישן אחרי שלא ראיתי אותו כמעט כל היום מלאך שלי. אני מלאה ברגשות אשמה ומצטערת כ"כ.
העבודה שלי כ"כ מעיקה עליי בשכר מינימום מטופש אני קורעת ת*** ולא מעריכים זאת בגרוש מאבדת את הלימודים בגלל כפולות לא אנושיות!!! ואני יכולה יותר אני יודעת!!! הבית שלי עומד מחכה לי, בקרטונים עדיין אני שבועיים אצל ההורים שלי ישנה על מיטת נוער!
ולא מספיק כל זה, וכל ההוצאות שיש לנו החודש בעקבות המעבר המחשב שלי קרסססססססס סופית כל השבוע לילות לבנים להשלים את הפער והוא קרס לי עם הכל! מאיפה תסבירו לי מאיפה, יש לי 5000 ש"ח לקנות מחשב (וזה בלי הסכום על התוכנות הגרפיות שאני עובדת עליהן) יום ראשון הבא הגשה ואני בוכה כמו ילדה קטנה! יושבת מול הילד שלי ובוכה!!! קשה לי אין לי כוחות, נכשלתי במרתון לבנות חיים נורמליים!!!
אוף בנות שלי, אני לא מבקשת עצות או פיתרונות חייבת לפרוק. תודה לכן על ההקשבה
22 תגובות
עמוד 1
אלפי חיבוקים!!!! נטשה
אוי מאמי שלי
בובי... המון
אוי מאמי שלי
בהחלט תקופה לא קלה.. אל תוותרי, תנסי לבדוק אם אפשר לתקן...
מלא
אוי
יש תקופות מרגיזות כאלה תנסי לראות את זה כמשהו חולף.. יהיה בסדר תנסי להאמין וזה יחלוף מהררר בינתיים
שולחת לך חיבוק גדול!!
אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
אוי מאמי . אין לי אפילו מילים לעזור ... אני לא יודעת מה להגיד ..
את רוצה שאבוא לעזור לך ? אני פשוט לא יודעת מה המשמרות שלך ... כשאת בבית בבוקר רוצה שאבוא אלייך ולפחות אהיה עם נהוראי שתוכלי לעבוד קצת? בכיף מאמי!!!!!
מאמי
[/url
שירה יקירתי תהיי חזקה מאמי בהחלט תוקפה לא קלה בכלל. אך ישנם גם כאלה . מקווה שתצליחי קצת לנוח בחגים .
שולחת לך מלא
אוףףףףף מאמי איזו תקופה מבאסת שיעבור במהרה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!