ערב טוב בנות יקרות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה על התמיכה שלכן בקשר לבדיקה של השקיפות..!!
    מחר יש לי בדיקה שיגרתית אצל רופא הנשים שלי אני יהיה שבוע 12 פלוס 6 אפשר להגיד 13..אמא שלי אמרה לי שיכול להיות שהוא יוכל להגיד לי תמונה יותר ברורה בקשר למין זה יכול להיות??כי אני יודעת שהמכשירים של הרופאים הרגילים לא משהו..אבל אם הוא יעשה וגנאלי הוא יוכל לראות לא..?השאלה אם הוא מבין בכלל

9 תגובות
עמוד 1
  • בתכלס הוא יכול לראות אבל זה תלוי במיכשור שלו

וברור שהוא מבין בזה! הוא חייב

נטשה
  • הסרגל שלך לא תואם?

לפיו את כבר 13+1
    נטשה
  • כן כי ככה אמרו לי בפעם האחרונה ואז בשקיפות הוא תיקן לי את הגיל..
    זה נכון שהוא כבר יוכל לראות אשכים אם זה בן?או אם זה בת ההפך

• זה לא וודאי כי ההתפתחות של איברי המין בשבוע הזה עדיין לא מושלם אז אי אפשר לומר בוודאות.
    חברה שלי יצאה מהשקיפות עם בת ונולד לה בן...

שיהיה בכייף בכל אופן! זו בדיקה מגניבה לאללה!

• היום פגשתי חברה טובה והיא אמרה לי שבשבוע 13 הרופא הרגיל שלה אמר לה שזה בן..היה לי מוזר לשמוע אבל אמרתי לעצמי וואלה יכול להיות אבל בטח היא היתה שבוע 13 פלוס אני יתחיל רק 13

• כן בקשר לבנות כבר שמענו טעויות:)

• בשקיפות שלי הרופא שבדק אותי אמר לי ש״לפי התנוחה שהעובר שוכב , זה נראה כמו בן״ לפי התנוחה!!! אין על ד״ר שנהב.. הוא פשוט תותח! לפי דעתי אם אמרו בן אז זה בן.. נראה לי שבבת יותר מתבלבלים...

• מאוד תלוי מה תהיה התנוחה שלו
    וכמה הרופא שלך טוב

שלי פשוט חפר לו בין הרגליים עד שראה חחח

• אבל בתכלס הוא לא מחוייב לעשות את זה לא?זה רופא רגיל של כללית אני יבקש ממנו היום שינסה לבדוק כמה שיותר חח נמאס לי מהאי וודאות הזאת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה