אני בטוחה שכבר היו הסקרים האלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל חייבת לדעת!! סקר ראשון: מתי הכנתן את התיק לחדר לידה?? אני הכנתי היום אחרי שאמא אמרה לי להכין.. והרגשתי אוליי היא ״ פתחה את הפה״
23 תגובות
עמוד 1

• היו גם היו, אבל את רוצה לדעת, אז:

1. בשבוע 36, ושמתי את התיק בבגאז' עד הלידה. אני מהלחוצות/מתלהבות.

• אני עדיין לא הכנתי תיק חחח
    שמתי שם רק את התחתוני רשת והתיק מעקב הריון
    אני פשוט רואה את עצמי אחרי הירידת מים בלחץ דוחפת דברים
  • אני יודעת במה את עובדת ואני גם יודעת שאת בן אדם מדהיםםםםםם
    אבל פירוט מלא אספר בעוד תקופה זה לא לעכשיו

אצל 2 הבנות סידרתי בשבוע 36 - אצל להב. יומיים אחרי היא נולדה
    אצל נועם 5 שבועות אחרי

• הכנתי הכל מוקדם - ציפיתי ללדת בכל רגע וסחבתי בשני ההיריונות עד הסוף הכנתי בערך בשבוע 34

• ליאנה - ספרי על הכמוסות שלך.

• 1. הכנתי תיק בשבבוע 39+4 כשעליתי להתאשפז

• האמת לא זוכרת מתי סידרתי רק זוכרת שלא הספקתי לקחת אותו איתי
  • איזה כייף!! כייף לי להכיר אותכן יותר ויותר.. סיווני
  • קרן בנוגע לכמוסות, אלה כמוסות שמסייעות לירידה במשקל ( טבעיות לחלוטין) ...

• כן, אבל איך?

• טלי , כן אני עוסקת בויטמינים.. כל מידע שאת צריכה אני במייל שלי [email protected] וקרן תכנסי לאתר של החברה ותציצי חח www.raz-kal.com

• הכנתי תיק משבוע 35 בערך .
    יש לי תואר ראשון החינוך גיל הרך.. ובדיוק לפני כ 3 שבועות פתחתי משפחתון אצלי בבית

• א. תחילת חודש תשיעי סוף שמיני...
    ב. כרגע עובדת בחנות וסטודנטית לעיצוב קדם בצלאל

אהבתי את המעבר החד בין נושאי הסקרים

• תיק בשבוע 36
    אני מהנדסת ביוטק עובדת בתור מנהל איכות תחום מזון
  • אני הכנתי תיק בשבוע 38 אבל רק בגלל שאננות מוגזמת...
    וגם אז, בעלי הכין את הרוב...
    אני עו״ד בתחום שוק ההון, בעלת תואר שני

• אני התחלתי לסדר אותו בשבוע 36 בערך - הוא היה בחדר שינה ובכל פעם שנזכרתי במשהו - זרקתי פנימה..

ואני עובדת ב-HP במחלקת כספים (בקרה תקציבית/בקרת פרוייקטים)

• אני הכנתי בשבוע 36. שיהיה מוכן למקרה ש... אי אפשר לדעת. לא משנה שבסופו של דבר ילדתי בשבוע 42!! חחח...
    אני עוסקת בהנה"ח. אגב כתבת שאת מתעסקת בוויטמינים וכל זה, האם ידועה לך איך אפשר לטפל בכל הקטע של נשירת שיער אחרי הלידה וכל זה שהגוף ממש נמצא במצב קטטוני של חוסר וזה מתבט בציפרניים וכו?...
    בריאות ואהבה!
  • הכנתי בשבוע 36
    יש לי תואר בביוטכנולוגיה עובדת בתחום

• טוב נו, אז הכנתי סבבה.. לא מיהרתי מידיי..
    וודונה קיי, יש לי את הויטמנים הרלוונטיים..
    דברי איתי במייל ,אמליץ לך על מה שאת צריכה, בכייף
    [email protected]

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי lianaf88

אבל חייבת לדעת!! סקר ראשון: מתי הכנתן את התיק לחדר לידה?? אני הכנתי היום אחרי שאמא אמרה לי להכין.. והרגשתי אוליי היא ״ פתחה את הפה״

פשוט כי אני חייבת משהו לחזק את הגוף! יש לי נשירה מטורפת וציפורניים חלשות כל הזמן שברות ומתקלפות אוווף!

בריאות ואהבה!
  • לא הכנתי בכלל :)

ילדתי במפתיע ואחכ הסברתי לאמא שלי איפה כל דבר נמצא

והסתדרנו מצוין
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
    [urlmg]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/657/657798w8kz7t

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי donnaK

אני הכנתי בשבוע 36. שיהיה מוכן למקרה ש... אי אפשר לדעת. לא משנה שבסופו של דבר ילדתי בשבוע 42!! חחח...
    אני עוסקת בהנה"ח. אגב כתבת שאת מתעסקת בוויטמינים וכל זה, האם ידועה לך איך אפשר לטפל בכל הקטע של נשירת שיער אחרי הלידה וכל זה שהגוף ממש נמצא במצב קטטוני של חוסר וזה מתבט בציפרניים וכו?...
    בריאות ואהבה!

אני חושבת שכדאי לך להתייעץ בנושא הזה עם נטורופת או רופא, עדיף שלא תקחי על דעת עצמך.
    עשית בדיקות דם? לי אחרי הלידה היו חסרים הרבה ויטמינים ואחרי בדיקות והתייעצות אני לוקחת קומפלקס בי וגם אומגה 3 (שניהם של סולגאר) וזה שיפר משמעותית את התחושה הכללית וגם את הנשירה. אבל באופן כללי צריך לזכור שהתקופה שאחרי הלידה לא פשוטה ולגוף לוקח זמן להתאושש
    אתי
  • אני כמו אלינור התחלתי להכיון ולאט לאט הוספתי דברים. גם מאוד התלהבתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה