היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע 34 וקיבלתי היום מהרופא שלי שמירת הריון עד הלידה... מי משלם לי משכורת המעסיקה שלי או ביטוח לאומי....? ואני צריכה לעבוד 10 חודשים מתוך 14 חודשים על מנת לקבל חופשת לידה מלאה מביטוח לאומי ובאוקטובר (בחודש הלידה הצפויה) זה יהיה בדיוק 10 חודשים... השמירה אמורה לפגוע בזה?
6 תגובות
עמוד 1
היי עדיף לך לברר בפורום זכויות שלא נטעה אותך... בהצלחה!
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
אם אני זוכרת נכון, ביטוח לאומי משלם לך לגבי השאלות האחרות אני לא יודעת
אם אני זוכרת נכון, ביטוח לאומי משלם לך לגבי השאלות האחרות אני לא יודעת
מהידע המוגבל שלי בתחום, במידה ויש לך אישור מרופא על שמירת הריון, את מגישה אותו לביטוח לאומי, ורופא של ביטוח לאומי בודק את הנסיבות (ייתכן וידרשו אישורים נוספים) והם מאשרים את זה. את התשלום את מקבלת מביטוח לאומי על בסיס חודשי לפי המשכורת שלך (יש גם תקרה) בכל מקרה תבדקי באתר של ביטוח לאומי. שם רשום הכל
שמירת הריון את מקבלת מביטוח לאומי - בתנאי שאת בבית יותר מ30 יום רצופים בשמירה
לגבי הדמי לידה - את צריכה לעבוד 10 חודשים ז"א לשלם ביטוח לאומי 10 פעמים בשביל לקבל דמי לידה
אני הולכת היום לביטוח לאומי לברר אם הנושא הזה כמו שצריך מה שאני יודעת זה שהרופא רושם לך מחלה 30 / 14 יום (אצלי זה 14) ואז את הולכת עם זה לביטוח לאומי (אם יש לך טפסי אישפוז אז גם עם זה) ואני יודעת שאת צריכה לנצל את כל ה 30 יום
אבל.......... כמו שבנות אמרו פה תבדקי את זה מולם הכי טוב