היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו הייתי אצלו הוא ביקש לבוא אליו אחרי השקיפות אמרתי לו דוקטור תעשה טובה תבדוק מה יש בין הרגליים
22 תגובות
עמוד 1
דומה ל"חמודי" של כללית.
למה נופר?!?
מי צריך צ'ופצ'יק כשיש שתי נסיכות מהממות?
חחחחחחחח אי אפשר להיות בטוחים אומרים גם שלא בנות יש צופציקים השאלה אם הצופציק שלי מספיק גדול בשביל בן
האמת שזה נראה כאילו עושה פיפי .. שם זה הצופציק? או שהוא הפוך?
יש שם את הצופציק ליד הרגל של התינוק אני חושבת שהוא צילם את זה מיכוון הטוסיק של החמוד שלי
ברור לי שאלה לא בועות, אבל זה מוסיף לתמונה.
חחחחחחחחחחחחחח כשהתינוק שלי יוולד אני יגיד לו כל יום הייתי הולכת לרופאים לבדוק מה המצב בין הרגליים
יש אשכים בזמן כזה?
אני מדמיינת או שזה הביצים?
זה הראש, לדעתי... בשבועות האלה הראש ענק יחסית.
אני לא זוכרת מתי האשכים יורדים.
הראש של האשכים?או הראש של התינוק?
חחחחחחח קרן נראה לי לא הבנת בתמונה זה האיבר שלווו מה הצוםציק הזה זה האיבר הרופא סימן לי עם העט התמונה נראה לי זה מלמעטה מהכיון של הטוסיק
קיצוררררר שיהיה בשעה טובה!
חחחחחחחחחחחח מהה עד שבוע 30 לא ראית תצופיצק
לא. כי הרופא ה-ת-ו-ת-ח שלי (אני גם מתה עליו) פשוט לא הראה לי אף פעם. הוא תמיד אמר לי "יש לך בן", "נו, אני רואה אל תדאגי".... "תסמכי עליי" וכאלה סוגים של משפטים ואז הטכנאית שעשתה לי את ההערכת משקל אמרה לי שזה בן גם, מן הסתם... אז אזרתי אומץ ואמרתי לה - - "אפשר לראות?!?!?! בבקשה!!! אני מתחננת........" חח
חחחחחחחחחחחח אני אמרתי לו אם אתה יכול תביא תמונה אני יראה לבעלי גיסתי היתה איתי בבדיקה היא ישר צעקה הנה הבולבול חחחחחחחחחחח כמה צחקנו
בעלי כבר השלים עם העובדה שהוא - אבו אל בנאת
חחח כל גבר רוצה בן זה כייף
לי יש בן בבית ועכשיו עוד בן בדרך ועד היום לא הבנתי איפה רואים את הצופצי'ק בU.S.
בין הרגליים זה מה שבטוח חחח למרות שהיום כן ראיתי צופציק באולטרסאונד אבל אומרים גם שלבנות יש צופציק וזה דיי דומה ככה שעוד לא הבנתי מה ההבדל