הורמונלית או שאני צודקת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסתי אישתו של אחי - אומרת לאחי אני לא רוצה להזמין את המשפחה שלך אלינו יותר לשבת , אני לא יעבוד קשה בשבליהם רק בשביל המשפחה שלי

14 תגובות
עמוד 1
  • אוי גם אצלנו זה קורה ואני תמיד אומרת ילדים זה ילדים הם לא מבינים מזה לשבור לשפוך וכו'

• אמממ.... כן. מעצבן. אבל שתקפוץ לך!

יש לה ילדים? היא לא יודעת מה זה ילדים? וחוץ מזה שניקית וסידרת אז מה הבעיה שלה?

יאלללה שתחפש. זכותה לא להזמין אבל סתם מגעיל להגיד את זה.
  • תראי זה ממש מגעיל מה שהיא אמרה
    השאלה אם היא מבינה בכלל מה זה ילדים
    וגם בישלת ניקית וערכת מה היא רוצה?!

אני הייתי קונה לה סט חדש....
  • אני חושבת שאת לגמרי צודקת !
    ואולי עדיף ככה שלא תזמין, העיקר שלא תעשה פרצופים!!!
  • צודקת לחלוטין . במיוחד שניקית ועזרת ושטפת . זה ילדים ... מה לעשות ?
    יש לה ילדים?

אולי עדיף באמת שלא תלכו אם היא ככה מדברת !
    ואני במקומך הייתי קונה לה סט של האמבטיה וזורקת לה בפנים .

• כואב לי לשמוע שככה היא בוחרת להתנהג , כמו שמעיין30 אמרה - ילדים הם ילדים וכן , לפעמים הם שוברים/שופכים דברים..
    מה גם שעזרת וניקית כשהיה צורך..
    אני אישית מקווה שתהיו כ"כ חסרים לה שהיא תבין את הטעות שלה.

• תודה רבה בנות

• זה שאין לה ילדים זו בדיוק הסיבה שהיא לא יודעת מה היא אומרת
    זה והעובדה שהיא בהריון - כנראה שגם מהצד שלה ההורמונים עבדו שעות נוספות
  • פויה עלייה!!!! אני במקומך הייתי קונה לה סט חדש ואומרת לה שיהיה לך לתרופות!!! איכסה!!

ולא מסתכלת עלייה יותר!!! מה אין לה ילדים?!?!?!

• אולי בגלל שאין לה ילדים אז עדיין אין לה הבנה לזה.
    ואם היא בהריון אז אולי אלה ההורמונים שדיברו.
    נסי לא לכעוס עליה, לא נראה לי שהיא התכוונה לזה.

וטוב שקנית לה סט חדש, הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר.

ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו.
    מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.

• כן חצופה אבל איך זה הגיע לאוזנייך??? שמעת אותה או שאחיך סיפר לך?
    תקני לה סט חדש- שלא יהיו לך רגשות אשם
  • את צודקת! זה בהחלט מעליב...
    מה שכן קחי בחשבון שמדובר בהורמונים שלך+ הורמונים שלה...
    צריך הרבה סבלנות!!!

• אההה אין לה ילדים עכשיו הבנתי את כל הסיפור..תראי אני גרה אצל חמותי וכל האחים של בעלי גרים ליידנו ותמיד באים!!הבת של אחשלו כבר הרסה לי 2 סטים של מצעים היא שפכה לי עליהם לק כך שזה לא יורד בכביסה וגם על שמיכה אחת של חורף מפרווה..כל פעם שהילדים של אחותו באים אלינו הם נכנסים לחדר שלנו ומשתמשים בבשמים שלנו וכו'..אני לא מתרגשת מזה ממש לא כי אני יודעת שמחר יהיה לי ילדים ואני גם רוצה שהדודים שלהם יראו שאכפת להם מהם אז לא נורא הרסו משו כפרת עוונות לא קרה כלום ובטח שלא צריך לדבר על זה ואם כבר פעם אחת הבת של אחות של בעלי שיחקה בחדר שלי עם צמיד זהב חדש..ומפה לשם הצמיד נפל בחור מתחת למיטה שבחיים אי אפשר להגיד אליו..
    ואני לא ידעתי מזה במשך חודשיים חיפשתי תתצמיד הזה!!!אבל בחיים לא האשמתי אפחד ולא הייתי מדברת על זה ליד הגיסים והגיסות..!!קורה לכולם יש ילדים צריך להבין אחד את השני..כשיהיה לה ילד היא תבין אל תדאגי!

• כשהיא תלד והילד יגדל קצת היא תזכר בזה.......
    לא חושבת שצריך להעלב, המון אנשים שאין להם ילדים, יראו בילדים מטרד בגלל הסיבות האלה, שהם הורסים דברים שוברים מפילים...מלכלכים......

אל תתיחסי, תבליגי . היא לא מבינה שזה ילד. ושכשיש ילד סט לאמבטיה זה לא חשוב ובקבוק יין זה גם לא חשוב, חשוב לנקות את הרסיסים בריצפה חחחחח
    ושום ריהוט כבר לא חשוב, כי הילד לוקח בעלות על כל תכולת הבית.

תחשבי בחורה ששולטת על הבית שלה, היא מארחת, בא ילד ומחרב לה את הבית (זה ההרגשה שלה, הכל נופל, נשבר, הכל מתלכלך, ויש לה הורמונים שמעצימים הכל) אז זה לא נעים לה. היא לא מבינה את הסיבה. והיא גם לא מבינה עדיין את חוסר החשיבות של כל ה"הרס" הזה. עוד מעט היא תחכים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה