:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדים שלי עדיין לא הולכים
    ואני כלכך מודאגת ..
    מתי אצלכן הם התחילו ללכת??
    והתאומים נולדו פגים

10 תגובות
עמוד 1
  • הגדולה שלי הלכה מהר, בגיל 11 חודש

השנייה לקחה את הזמן, בערך בגיל של התאומים שלך, שנה ו-4.

אל תחשבי על זה - וזה יקרה לבד!

הם נולדו פגים, לפני זמנם, אז הגיוני שייקח להם קצת יותר זמן. מבחי' שרירים ופיזיו' הם בסדר? משקל טוב? אם הכל בסדר - יהיה בסדר! סבלנות
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הילדה שלי בגיל שנה וחודש, והילד בגיל שנה ושלוש. לדעתי את לא צריכה לדאוג, אבלאם את רוצה את יכולה דרך קופת החולים לקחת אותו לפיזותרפיה. אני לקחתי את הבן שלי,זה כמו התעמלות לקטנטנים
  • הם הולכים מסביב לשולחן והספה
    הילדה עומדת לבד כמה שניות
    וזהו..
    מבחינת משקל וזה מן הסתם הם קצת יותר קטנים אבל השלימו
    פערים יפה מאוד..

• אם היא עומדת לבד - היא בדרך הנכונה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הבן שלי התחיל ללכת רק בגיל שנה ו- 7 חודשים.
    גם הוא היה הולך מסביב לשולחןן או כל דבר שהוא יכול להחזיק אבל לבד הוא לא רצה.
    הוא פחד לשחרר ולנסות ללכת לבד.
    כנראה שהם מפחדים , לי אמרו שכל עוד הוא הולך (גם אם הוא מחזיק זה בסדר בגיל הזה) שאלתי אורטופד ילדים והוא אמר לי שעד גיל שנה ו- 9 חודשים זה עוד נורמלי.
    מה גם שהבנתי שההתפתחות של פגים היא יותר איטית.
    אני תמיד ניסיתי להחזיק אותו ולנסות להתרחק ולאט לאט עזבתי יד אחת ואח"כ את השניה ובפעמים הראשונות הוא היה נופל על התחת (כמה חמוד זה היה חחח ) וזוחל למרות שתמיד הייתי מרימה אותו ומנסה שוב... ואח"כ כשהתחלתי גם לשחד עם צעצועים וכו הוא היה מתחיל לעשות צעדים (זה לקח זמן אבל זה קרה) ככה עד שהוא התחיל לצבור אומץ וגם על כל צעד שהוא היה עושה היה מלווה במחיאות כפיים ובקריאות עידוד עד שהוא התחיל ללכת בכל הסלון....
  • שטויות אל תהי מודאגת,
    הגדול שלי התחיל ללכת בגיל ממש מאוחר, לא זכור לי בדיוק מתי אבל אני חושבת שרק בגיל שנה וחצי. לקחתי אותו לרופא לבדיקה אורטופדית והוא צחק עליי ואמר שאני היסטרית, ושלפני גיל שלוש אורטופדים לא מטפלים. ובאמת היום הוא אצן אולימפי הבחור, יש לו כישרון מולד שאין דברים כאלה, אני אפילו חושבת לשלוח אותו לחוג מתאים כדי שיטפחו ויפתחו לו את הכישרון הזה.

בקיצור חכי קצת, זה יגיע.
  • הגדול שנה וחצי הסנדביץ' שנה ו- 4
    סבלנות , נורמאלי לחלוטין בייחוד שהם נולדו פגים
  • פגים הולכים למעקבי התפתחות, מה אומרים שם?
    בני כמה הם מתוקן?
    כל אחד הולך בזמנו, הליכה עם אחיזה היא לגמרי חלק משלב מקדים להליכה בלי ידיים...

• מה הגיל המתוקן? הם עוד לגמרי בתוך הנורמא ככה שדאגה לא מתאימה כאן במידה ושאר ההתפתחות בהתאם לגיל ונשמע שכן. צריך רק סבלנות. כשהם תופסים אומץ הם פשוט מתחילים ללכת וזהו
  • שניהם שנה ו-7 חוד'

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה