היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה זמן נסיעה מצפת לשלומי? דרך איזה כביש הכי מהר לנסוע: 899 או 89 ואז 70?
יש מצב שיכולים להעביר את בעלי למקום עבודה בשלומי מטעם המרכז האוניברסיטאי באריאל, מעין שלוחה או שיתוף פעולה עם משהו שם, לא ממש הבנתי.
14 תגובות
עמוד 1
משלומי לצפת בערך 40 דקות יש כמה אפשרויות נסיעה - אחת מהן היא בהחלט כביש הצפון, הבעיה היא שהוא חד מסלולי ולכן אם נתקעים אחרי משאית זה יכול לקח זמן עד שיש אפשרות עקיפה (הכביש קצת מפותל). אפשר גם לנסוע דרך מעלות, וכו' וכו' וכו'. זה הוא כבר יבדוק ברגע שיגיע לאיזור, כל אחד ומה שנוח לו. וחוץ מזה אני מחזקיה אצבעות שזה יצא לפועל
עוד משהו - אני יודעת שיש מרכז הי טק באיזור קרית שמונה, זה משהו כמו חצי שעה מצפת, שיבדוק שם. יש אינטל בכרמיאל (חצי שעה נסיעה), וכמובן יש את תפן ואיזור מעלות - גם חצי שעה נסיעה.
מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר
תודה על האצבעות!
שיהיה לכם בהצלחה ובשעה טובה !!!!!!
הכי טוב שתסתכלי במפות גוגל, אם לפי מוצא ויעד זה מראה לך את הדרך הכי קצרה ומהירה
ליבי - סליחה על הבורות
אין לי מושג במספרי כבישים ובזמני נסיעה אבל נכנסתי כדי לאחל בהצלחה ולהחזיק אצבעות שימצא עבודה מהר ככל האפשר
תודה, נופרי.
קרן
אני גרתי בשלומי כל חיי, ההורים שלי עדיין עובדים שם במועצה המקומית וכל המשפחה שלי משם.
אם צריכה עזרה בהתאקלמות שם רק תגידי! נדאג לך!
אגב קרן אני זוכרת שאמרת שבעלך בהיי טק.
באיזה תפקיד? בעלי מגייס לצוות שלו ביקנעם עכשיו עובדים אולי זה יהיה לו רלוונטי? כעוד אופציה? (אנחנו גרים ביקנעם.)
אווווווווו!
לא מצליחה למצוא אותך בפייס ...שלחי לי קישור (גם אותי לא ניתן למצוא)