איזה אישה טיפשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי חייבת לפתוח על זה הודעה נפרדת:
    אחרי חיסון ישבתי והנקתי את ניקול ואחות קיבלה אמא אחרת עם ילד בן חצי שנה. דלת למשרד שלה היתה פתוחה ושמעתי הכל. אז אותה אמא "חכמה" שאלה את אחות האם זה מסוכן אם ילד שלה נפל? אחות לא הבינה, וגם אני לא... אז אמא פירטה: ילד שלה כבר מתהפך, והיא השאירה אותו על המיטה וילד נפל על הריצפה. מפה השאלה שלה, האם זה מסוכן לילד ליפול על הריצפה?
17 תגובות
עמוד 1

• אחחחחח... הבורות..... הבורות....

• חחחחחח יש נשים הזויות בעולם הזה!!!

• אולי היא רצתה להגיד לה שהילד נפל ותודה לאל הכל בסדר איתו ואם יכול להופיע איזה תופעה לוואי כלשהי

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שהיא לא שאלה אם זה מסוכן לקפוץ מהחלון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• אוי ואבוי לה...מטומטמת!

• ואם האחות הייתה עונה לה שלא מסוכן-
    היא הייתה ממשיכה להשאיר אותו במיטה בלי השגחה עד שיפול וירסק את כל העצמות?!?!?!
    חוסר אחריות.

ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו.
    מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.

• אמא אין דברים כאלה........
    אני לא רוצה לחשוב איזה עוד דברים מתרחשים שם בבית........

• אני מסכימה עם יסמין . אי אפשר לדעת מה היה בשיחה לפני ואחרי .

יותר חשוב - מה האחות ענתה???
    היא העירה לה על השארת הילד ללא השגחה????

אתן יודעות .. לא כולן יודעות שזה מסוכן... חופשי משאירות במיטה ל- לא חושבות שיכול לקרות משהו....
    ויש כאלה שלא שמות יד בהחתלה של הילד על השידה ... זה פחות מסוכן?]

• להזמין לה חדר באברבנל היא מטומטמת.....
  • בנות, אני שמעתי את כל השיחה... אחות הסבירה לה שבמקרה הזה לא קרה כלום לילד אבל עדיין נורא מסוכן להשאיר אותו על המיטה ללא השגחה. ואותה אמא עוד הפעם שואלת ואני מצטטת: "מה, יכול לקרות לו משהו אם הוא יפול?"
  • אין גבול לטיפשות
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • תשמעי היא ממש סתומה.
    אבל ממש, בלחץ!
  • האמת אין מה להוסיף.... הבנות כבר סיכמו את כל מה שאני חושבת על האמא הזו !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה