גזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים מישהי שאלה איזה טיפות מומלץ לתינוק נגד גזים ולא זוכרת את השם. מישהי זוכרת?יכולה להמליץ על טיפות ?
12 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה הכי טוב
    כי בתאכלס זה בשביל להרגיע את ההורה, כי את הילד זה לא ממש מרגיע

• מישהי אמרה פה בייביזם .. אני לא מכירה .
    רק בגרפווטר השתמשתי ...

• ווואי נופר גם לי נראה שהסימיקול רק מחמיר ואני אלך ואקנה היום גם גרייפווטר
    שגם בו השתמשתי וזה לא עוזר מאוד אבל נראה לי מקל יותר
    לדעתי שום דבר לא עוזר וזה מתסכל
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • הלן לא רוצה לאכזב אבל גם הגרופווטר זה חרטא אחת גדולה

• תלוי בכל ילד
    יש כאלה שעזר להן מאד הגרפווטר ...

לי לא עזר כלום .. פשוט חזרתי להנקה מלאה ופתאום נעלמו הגזים . זה היה הזוי . אבל רק שנתתי תחליף זה קרה

• אני יודעת מאמי השתמשתי גם בזה בהתחלה ואז ניסיתי סימיקול
    הכל חרטא !!!
    אבל נראה לי מאז הסימיקול יש לי איתו רק צרות ובעיות תחילה לא חשבתי וקישרתי אבל נראה לי שכאן קבור הכלב
    הוא עושה לי מאז שאני נותנת לו סימיקול יותר פוקים וגם מתפתל לי בלי סוף על הציצי עם צרחות והיסטריות
    נראה לי עדיף לחזור לחרטא השני אולי זה יחזיר את המצב לקדמותו או בכלל להפסיק
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • נושא הגזים ממש מככב פה לאחרונה! איך רואים שהיה ממש בייבי בום באוגוסט חחחחח
    טוב, אז עם נתנאל השתמשתי בגרפווטר שמאוד עזר
    לניקול הוא לא עוזר, לפי המלצה של ירדן, קנינו לה בייביזים. מה אני אגיד.... עדיין כל היום היא מייללת, אבל בהרבה פחות היסטריה. אז יש מצב שהוא עוזר טיפה
  • אז גרופטר או בייבי זים ?
  • אצל כל ילד זה שונה...
    אצלי מאוד עזר סימיקול,
    לעומת זאת אצל אחותי שילדה חמישה ימים אחרי, לתינוקת שלה- זה ממש לא עזר, אז היא עברה לבייביזים.

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • אולי אני שמרנית, אבל אני בדיעה שאם מניקים לא צריך לתת שום כלום.
    מקסימום עיסוי ותנוחות וזה הכל.
    אם נותנים פורמולה אז לתת משהו עדין שמתאים לעיכול במיוחד בגיל הרך.
    אני פיתחתי כמעט תלות בסימילאק קומפורט, אבל לבחור את מה שעוזר.
    בלי כל התוספות האלה. בטח לא אם את מניקה.
  • זה לא ממש נכון, כי יש תינוקות שסובלים יותר ויש כאלה שפחות. אני רק מניקה, לא אוכלת מזון שיכול לגרום לגזים, לא שותה מוגז, קיצור, עושה הכל כדי להקל על ניקול והיא ממש אבל ממש סובלת מגזים! אז אני כן החלטתי לתת לה טיפות, למה שהיא תסבול אם אפשר לעזור לה
  • גם אני מניקה, וגם את הילד הגדול שלי הנקתי והיו לו גזים למרות שלא אכלתי דברים שיכולים לגרום לגזים. בבילד הראשון שלי פשוט לא נתתי טיפות אבל נידנדתי על הידיים והוא התרגל לזה וסבלתי עד גיל שנה..כי הוא התרגל והידיים שלי כאבו ואחרי כל הנקה הייתי צריכה לנדנד אותו 40 דקות ורק הייתי משכיב והיה בוכה שוב ולא ישנתי בכלל בלילות ולא ביום. אני לא רוצה לעשות את הטעות הזו שוב עם הילד הזה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה