עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז כמו שדיווחתי שבוע שעבר,עדיין מרגישה נורא אושפזתי מיום ראשון עד אתמול בלילה ..איבדתי נוזלים כנראה בעקבות כל ההקאות ..כאבי הראש לא עוזבים אותי וזה פשוט מטורף אני לא מסוגלת לקום מהמיטה לשנייה ישר חוטפת סחרחורת וחייבת לרוץ לשכב ..נפגשתי עם נוירולוג שביקש שאבצע סיטי לרטש ולהתמיין כ500 צילומים ועליי לחתום כי ידוע שיש סיכון לעובר אז כמובן שסירבתי ובקשתי להשתחרר הביתה.אז עדיין סובלת מאוד ..ורק מקווה שהכל בסדר עם העובר אחרי כל מה שעובר עליי..מחכה עוד 3 שבועות לאולטרסאונד חיצוני לראות דופק ותקינות ההריון ..מאחלת לכולכןןןןן מכל הלב שתזכו להיקלט במהרה ואחרי שתיקלטו שתזכו להנות ולשמוח מזה ולעבור את זה חזקות ובריאות ! ולאלו שכבר ניקלטו ..שיהיה קל ותקין אמן !
8 תגובות
עמוד 1
  • סיטי לראש ולכתפיים כ500 צילומים **
  • כנראה פספסתי!! תרגישי טוב אהובה!!!!
    תנוחי הרבה, תשתדלי להישאר בבית ולא לצאת מהמיטה.. שהבעלול יעזור טיפה יותר מב"ד : )
    שמרי על עצמך, מסכימה איתך על זה שוויתרת על סיטי.. תרגישי טוב יפה שלי.
  • תרגישי טוב!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תרגישי טוב .
  • תרגישי טוב מתוקה
  • היי,

כמה שאני יודעת אם את בהריון מגיע לך לקבל אמ.אר.אי במקום סי.טי ואסור באמת לעשות סי.טי בהריון כי מדובר ברמת קרינה גבוהה שפוגעת בעובר.
    אני הגעתי לפני כשנה חודשים לבית חולים עם כאבי בטן חדים ונתנו לי לעשות בדיקת הריון (שכמובן יצאה שלילית...), כי הם לא עושים סי.טי לנשים בהריון ובפרוש אמרו לי שאם הייתי בהריון היו עושים לי אמ.אר.אי
    אני לא מבינה למה הם לא הציעו לך אם.אר.אי - זה בטיחותי לנשים בהריון וזו זכותך לבצע במצב שאת נמצאת, לדעתי אם את עדיין מרגישה לא טוב תתעקשי על זה.

תרגישי טוב
  • תרגישי טוב מאמי
  • תרגישי טוב מתוקה

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה