היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני שונאת את הבכיינות הזאת. יש בחורות שפשוט מגזימות.. מעלות את הסעיף. אף פעם זה לא עיצבן אותי כמו עכשיו, אבל עכשיו, כשאני בהריון ואני יודעת איך זה[כמובן שאני לא מדברת על הריונות חריגים וקשים], אז זהההה מטריף אותי.
יש מישהי מסויימת אצלי בפייסבוק.. שכל הזמן מתלוננת. כל הזמן. כאילו מישהו הכריח אותה להכנס להריון הזה. נגיד היום היא כתבה שנמאס לה מהבדיקות הקשות והסבל הנוראי שהיא עוברת.... ונחשו באיזו בדיקה מדובר? העמסת סוכר. נו באמת. מי שישמע אותה כבר יחשוב שעשו לה צינתור.
ומישהי נוספת שאני מכירה, שמתלוננת על זה שהבת שלה זזה ובועטת כל הזמן ואומרת שזה מציק והיא לא אוהבת את זה. איך אפשר?
9 תגובות
עמוד 1
כן .. מה שאת מספרת באמת מעצבן . כשמתבייכנים יותר מידי . אבל - כל מקרה לגופו . את לא יכולה לדעת למה הן כתבו את זה. אולי ההיא התעלפה בבדיקה ובאמת היה לה קשה?
תקשיבי יש נשים שההריון בשבילהן זה סיוט עד השליש הראשון הן הקיאו והיו להן סחרחורות ובחילות אחרי זה היה להן כבר היה להן חם יש לי מישהי בעבודה שהיא אומרת שהיא מוכנה לעוד 20 ילדים כמו הבת שלה רק לא לעבור הריון - היא ממש בפחדים מהריון
גם מיכלי וגם את צודקות. אני גם לא אוהבת התבכיינויות. אבל כמובן שיש יוצאי דופן.
אני מכירה את שתיהן ויודעת שזה לא המקרה, בגלל זה הוספתי את הסוגריים של המקרים חריגים.. חח אני לא מדברת על בנות שמתעלפות בבדיקות, סובלות מתופעות קשות ובטח שלא מתכוונת להריונות בסיכון. אלא להריונות שברוך ה' תקינים.. כמו שלי ..
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים כשההריון בא בקלות יש בנות שלא בדיוק מעריכות את הסבל והייסורים האמיתיים שעוברות בנות בטיפולים והפריות למינהן... אז בחיאת העמסת סוכר.??????? נכון מגעיל, לא צריך להיסחף... מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
אני מבינה אותך אבל קחי בחשבון שכל הריון הוא שונה וכל אחת לוקחת את זה אחרת... עבורך זה תענוג... עבור אחרות פחות... אני אמנם לא התלוננתי בפייסבוק אבל היה לי ממש קשה ההריון...
יסמין אני יודעת על מה את מדברת... ירדתי 12 קילו בשליש הראשון של ההריון, אז תביני לבד חחחח
יש מלא נשים שהיו מתות להתחלף עם הבכייניות האלה שתיארת עכשיו. נכון, הריון זה לא דבר פשוט, אבל באמת צריך לנסות להנות מהתקופה הזאת כמה שאפשר ותנועות העובר למשל - בעיניי זה ה-דבר שבשבילו כיף להיות הריונית, זאת תחושה שאין כמותה בעולם!!
נופר ואולגה, נראה לי שאתן מבינות בדיוק למה התכוונתי.. נופר את כ"כ צודקת, יש נשים שעוברות ייסורים כדי להכנס להריון וגם כשמצליחות- ההריון לא בדיוק חוויה קלה עבורן. ומה?! דווקא אלו הכי שתקניות ותמיד תשמעי מהן שהכל בסדר.