היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלוואי עליי להרגיש ככה, אני שלוש שנים אחרי לידה ועדיין אין לי שום חשק, ובטח שלא געגוע להריון....
חחחחח הדבר היחיש שאני מתגעגעת אליו זה לא להתבאס שיש לי בטן
לא השתגעת גם אני אוהבת להיות להיות בהריון וחברות שלי לא מבינות למה..אחת אפילו אמרה לי שהיא הייתה רוצה עוד ילד, אבל לא מוכנה לעבור שוב הריון
אחותי תמיד אמרה שהיא מוכנה להיות תמיד בהיריון....
האמת שגם אני מאוד נהניתי מההיריונות שלי (עד כמה שזכור לי, זה היה מזמן). הבעיה שההיריון הוא רק 9 חודשים ואח"כ יש חיים שלמים לגדל
גם אני בימים האחרונים חושבת על זה
כפרה עליך עם הריונות כמו שלך ואיך שאת נראית בהם גם לי היה בא
אוי איזו הרגשה מוכרת.. בד"כ זה קורה לי בי"ח, שאני פתאום קולטת שכבר אין כלום בבטן!! והדבר הפצפון המתוק הזה עד לפני כמה שעות היה בפנים! פלא..
אני רגילה ללילות נטולי השינה בסה"כ חסרות לי 4 וחצי שנות שינה . הבנים ה"גדולים" שלי כל לילה מתעוררים
את אוהבת להיות בהריון כי את פשוט מהממת בהם!!!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
את מצ'וגעת כמוני נראה לי, אבל כרגע אני לא חושבת על רביעית!! רוצה וצריכה להנות מהשלושה שלי
אני גם אוהבת להיות בהריון נכון , זה כבד וקשה , אבל אין כמו תחושת התנועות .. אין כמו התחשוה שמשהו גדל בתוכך ! אין דברים כאלו ! אם לא היה צריך לפרנס וים של סבלנות , אני חושבת שהייתי בהריון כל החיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בע"ה שזה יצא תקין ובריא ואני סוגרת את הבסטה...