חלבון עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עכשיו נזכרתי שאני צריכה לעשות חלבון עוברי! איך זה הולך? איזה בדיקה זאת בדיוק? בדיקת דם? האם אני צריכה לקבוע תור מראש? או שפשוט מגיעים למעבדה? אהה ואני צריכה איזשהי הפניה? אוף אני ממש לא יודעת כלום עם יהונתן לא עשיתי את הבדיקה הזאת
12 תגובות
עמוד 1
  • חלבון עוברי הולך ככה לפי מה שאני זוכרת.

אני עשיתי פרטי אז כשהגעתי למרפאה של הרופא שלי שעשה לי גם את השקיפות הוא לקח ממני דם ובסקירה הראשונה כשחזרתי אליו הוא לקח שוב דם ואז הם שלחו למעבדות זר וכעבור חודש קיבלנו את התוצאות הביתה.

ומבת דודה שלי הבנתי שהיא קבעה לחלבון דרך הקופה

• אני עשיתי דרך הקופה, רופא הנשים שלי הפנה אותי לבדיקת דם ועם ההפניה הזו באתי למעבדה, הם לקחו דם ושלחו את זה למעבדות זר.
    אחרי כמה שבועות קיבלתי תשובה.
    הבדיקה מתבצעת בשבועות 16-20 בערך ככה שאת צריכה למהר לקבוע תור לרופא ולקבל כבר הפניה. אחרי שבוע 20 הבדיקה כבר לא רלוונטית.
    וההמלצה של הרופא שלי בכלל היתה לעשות מוקדם יחסית, כי הכי מדויק זה בשבועות 16-18.
  • צריך הפניה .
    מהרופא שעושה את הסקירה או השקיפות ( לא זוכרת) ..
    את קובעת תור מראש...
    וזאת בדיקת דם לכל דבר.

• בנות יש לי הפניה מהרופאת נשים שלי חיטטתי בניירות ומצאתי היא הביאה לי אותה מתי שעשיתי בדיקת דופק בשבוע 7....עכשיו רק להתקשר ולקבוע תור?

• אם יש הפניה אז כן רק לקבוע תור לבדיקת דם
  • התקשרתי לקבוע תור ואמרו לי שאין צורך, פשוט להגיע עם ההפניה
  • לכי כבר מחר! התוצאות בטח יתעכבו יותר מחודש כי יש חגים.

• מה בודקת בכלל הבדיקה הזאת?
  • אם יש חס וחלילה איזשהו מום או פיגור. לא עלינו...

• יוליה תודה מאמי אין עלייך
  • אני לא עשיתי

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה