היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילד/ה עדיין אוהב להיות תחום כמו בבטן? רק ככה הדס נרדמת ... שהנחש מקיף אותה ועוד היא מתחפרת בשמיכת פוך שלה .. גם אם אני מתפנקת איתה במיטה שלנו - אני מצמידה אותה אליי.. כרית מהצד השני , שמיכה למטה ויאללה להירדם ... מוזר לא?
לא שזה לא בסדר אבל מעניין אם זה רק היא ככה
5 תגובות
עמוד 1
זה לכולם ככה למי פחות למי יותר, אחכ יש שלב שהם מתחבאים בכל מיני רווחים בין הספות\ בין ריהוטים \מתחת לשולחן מוצאים משהו קטן ודחוק להיות בו ועושים מזה "בית". אצלי הוא תוקע את הפנים בפינה של המיטה עם המגן ראש. בלילה הוא מסתובב וחופשי, אבל נרדם הוא תחום.
למה לא מתפנקת
יהונתן כל הזמן אבל כל הזמן נרדם מקופל עם הטוסיק למעלה לזה את מתכוונת? בא לי לטרוף אותו שהוא נרדם ככה
לא שירה חחח ממש לא ... היא צריכה להיות מגודרת ומתוחמת על ידי משהו להרגיש שיש משהו סביבה.. ולא בחלל הפתוח .... רק כשהיא רוצה לישון כמובן .... יש לה גם נחש הנקה שמסביבה .. ועוד אני מוצאת אותה לפעמים בין הנחש למגן הראש כולה מתכרבלת שם כמו שמיצי אמרה .
מיצי עכשיו שנתת לי את דוגמאת הבית דווקא זה מסתדר לי מאד ...
אגב גם אני לא יכולה לישון ככה בחלל .. או שאני צריכה שמיכה על חלק ממני .. או כרית על הפנים או משהו לשים עליו את הרגל .. שמשהו יגע בי בקיצור
עד היום רז נרדמת רק מכורבלת אני הרגלתי אותה לישון עם חיטול בד מגיל 0 ככה שאם אין לה במה להתחפר אין מצב שהיא תירדם