שלום בנות חזרתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שלא זוכרת אותי אני אוקסנה בת 26 מאיזור ב"ש נשואה 7 שנים ללא ילדים.
    לפני 4 חודשים עברתי ivf ראשון שלא הצליח, מאז לקחתי קצת טיים אאוט גם מהפורום וגם מהטיפולים עצמם.
    החודש אני מתחילה עוד סיבוב של טיפולים. שמחה לחזור לכאן עם כוחות מחודשים!!

אני רואה שיש לי הרבה מה להשלים פה..

13 תגובות
עמוד 1
  • היי אוקסנה

שמחה שחזרת עם כוחות חדשים ושהזמן עשה לך טוב :)

מקווה שהטיפול הקרוב יביא הריון!!!

בהצלחה!!!
  • שיהיה לך המון בהצלחה בטיפול הבא..

• היי אוקסנה מאמי
    בהצלחה !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • בהצלחה
  • בהצלחה
  • שיהיה לך בהצלחה
  • היי בהצלחה...
  • תודה בנות מקסימות!
    מחר אני הולכת לעשות בדיקת איידס בפעם השלישית!!! זה לא נורמלי מה שקורה עם הבדיקה הזאת, יודעות למה?
    אין תשובה לא אצל הרופא המפנה ואין תשובה בדואר! לאן זה נעלם לעזאזל?
    מישהי נתקלה בדבר כזה?
    אוףףף נמאס לי כל פעם להידקר רק בשביל הבדיקה הזאת..
  • בהצלחה!
  • אתמול בקופת חולים מצאו בדיקה שלי שעשיתי לפני חודשיים וזה אחרי שנכנסתי שם בכולם.. רק אחר כך הפקידה "הועילה בטובה" לחפש ולא להעביר אותי ישירות לרופא.

• היי אוקסנה - איחולי הצלחה גם ממני
    אם את בסורוקה אולי יצא לראות אותך
    לי קרה שבדיקת בטא נעלמה להם במעבדה אחרי יום שלם של ציפייה ב-4 האחות מתקשרת אלי לומר שהמבחנה אבדה להם ושאני אחזור שוב לתת דם רק שאני קיבלתי ( ) שעתיים אחרי הבדיקה ככה שכבר הרמתי ידיים ואמרתי לעצמי שלא חשוב......

--------------------------------------------------------------------------------------
    לסבב האחרון שיניב הצלחה!!!

• היי Freyja
    כן אני מטופלת בסורוקה, אולי באמת יש מצב שראינו אחת את השנייה :) מי יודע, עולם קטן.
  • המון בהצלחה!!!!

" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה