נמאס כבר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב פעם אזעקה
8 תגובות
עמוד 1

• תודה מאמי

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני גרה במושב וגם לנו הייתה אזעקה באותה שעה, היה בהרבה אזורים בדרום ואמרו שזאת הייתה אזעקת שווא

גם הילדים שלי נבהלו מאוד,הם שיחקו בגינה בחוץ ואני ארגנתי קצת את הבית והסתכלתי עליהם, פתאום אזעקהההההההההההה, שניהם רצו אליי ובכו והקטנה ממש רעדה לי בידיים ולא רצתה לרדת ובקושי דיברה כל הערב ולא רצתה לאכול, אני פוחדת שהיא בחרדה... שמתי אותה לידי ואני יעקוב אחריה בלילה... הדבר ביחיד שהיא אמרה זה את המילה אזעקה

שיגמר כבר... נמאס, כולי רעדתי....

שלומית
  • זה סיוט ובלתי נסבל לחיות ככה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • סיוט...
    אני כל הזמן אומרת שיש פה 2 מדינות פעם זה היה הצפון והמרכז ועכשיו זה הדרום והמרכז...
    זאת הבעיה הם גרים במרכז לא מרגישים מה קורה בדרום ואיזה סיוט אתם עוברים כל יום....
    ששנה הבאה תהייה שנה שקטה רק עם רעשים של צחוק ושמחה
  • תודה בנות ל כל החיזוקים זה אמת מחמם את הלב
  • אתמול זה היה שווא
    ומה עם היום ???? פתאום באמצע השנ"צ שלי האזעקה הפריעה לנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה