לשון קשורה אצל תינוקות - למה אני שואלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה? שמעה? היה לתינוק (חס וחלילה)?

כי אתמול במפגש של לה לצ'ה יועצת הנקה בדקה את עדן ואמרה שייתכן ויש לה את זה, לא בדרגה גבוהה (הסתבר שיש לזה גם דרגות) אבל שווה לבדוק כי מאוד מאוד מאוד כואב לי בהנקה (לא בטוחה שהתלוננתי על זה פה עדיין) וייתכן שהניתוחון הזה יפתור את הבעיה...

לי זה נשמע קצת הזוי אבל שווה בדיקה בכל זאת... בעלי כמובן ישר טיפס על הקיר וצרח "לא אתן לעשות ניתוחים מיותרים!!!!! לא עשו דברים כאלה פעם!!!!!"

בגלל זה אני מתעניינת...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
9 תגובות
עמוד 1
  • זה לא כזה חס וחלילה... ישנם צרות גדולות יותר...[/
  • היה לזוג חברים שלנו לתינוק שלהם.
    מצריך הרבה סבלנות והמון שאיבות עד שהוא לומד לאט לאט לינוק.

• סליחה על הבורות..
    אבל מה זה לשון קשורה??

• לגבי ההנקה אצל חלק מהתינוקות זה משפיע אצל חלק לא. הגדולה שלי לא הצליחה לינוק. אז האכלתי מבקבוק. הקטן שלי ינק יפה מאוד גם עם הלשון הקשורה. כלומר גם לפני שחתכו.

[/
  • לשון קשורה זה הגיד שנמצא מתחת ללשון שמחבר בין החיך ללשון )כשמרימים את הלשון למעלה אז מרגישים אותו) אז לשון קשורה זה אומר שהגיד הזה טיפה יותר ארוך מאצל אנשים אחרים ולכן קשה למתוח את הלשון יותר מידי לצורך הנקה למשל. לחלק מהילדים זה יכול להפריע בהגייה של אותיות. ואצל מבוגרים זה יכול להפריע להתנשק עם הלשון. חחחח....

[/
  • מכירה כמה אנשים שהיה את זה לילדים שלהם, כולם אומרים שחיתוך נעשה תוך שניות והכל מסתדר בלי בעיה. למה? את חושבת שיש את זה לעדן?
  • אם זה כואב לך בהנקה, סימן שהיא תופסת פיטמה לא נכון, ולשון קשורה באמת יכול להיות הסבר. תלכי לרופא שיבוק. ולמה הלכתי רחוק, לאחותי היה לשון קשורה וחתכו לה. זה היה ברוסיה, לפני 18 שנה.... זה מאוד נפוץ, ועושים את זה המון להמון תינוקות, אז שבעלך ירגע!!! הכי טוב שישמע את זה מרופא. זה באמת לא סיפור בכלל
  • תודה נסטיה!!! ושאר הבנות!!!
    בחיי, נראה לי שאני אעשה את זה בלי שהוא ידע
  • אשכרה חחחח זה גם כזה פשוט שאף אחד לא ידע שהיא עברה את זה. אז... חחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה