היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סקר בהשראת ליאנה - בעד זירוזים טבעיים שאפשר לעשות או לתת לזה לקרות מתי שזה צריך?
10 תגובות
עמוד 1
*** ליאנה..
אני בעד.. למרות שאמא שלי קצת יצאה עליי עכשיו ואמרה לי תני לו לצאת מתי שהוא רוצה..
ומה עם מה שאני רוצה?? :)
אני עם אמא שלך
עיסוי פטמות , הליכה , עליה וירידת מדרגות , סקס - כל זה עשיתי ....
הכי עזר כשהיו לי צירים אז עליתי וירדתי מרדגות ... אני חושבת שזה זירז
עיסוי פטמות , הליכה , עליה וירידת מדרגות , סקס - כל זה עשיתי ....
הכי עזר כשהיו לי צירים אז עליתי וירדתי מרדגות ... אני חושבת שזה זירז
זירוזים כמו אלה שמיכל ציינה, לא נראה לי שיש בעיה, כי הזירוז יעבוד רק אם הגוף ממילא מוכן ללידה..
זירוז כמו סטריפינג אני בעד רק אם באמת יש צורך...
אני מדברת על זירוזים כמו שמיכל דיברה + לשתות חליטות של עלי פטל אדום וכאלה...
אני בעד להיות אגואיסטית ולבקש זירוז
תלוי מה האשה רוצה, איך היא מרגישה. אם בא לה לזרז בשיטות סבתא אז שתזרז. כמו שג'ן ג'ן אמרה- אם הגוף לא מוכן ללידה, האישה לא תלד בגלל איזה תה פטל. אם הגוף בלידה (פתיחה קטנה, צוואר רחם קצת התקצר- שזה לא לידה פעילה אבל זה כבר משהו) אז דברים כאלה יכולים לעשות תהליך מהר יותר. תלוי מה בא לאמא לעתיד הזו, אם היא סובלת ובא לה לזרז ככה אז שתעשה.
פה בפורום, כמו ששמת לב, כולן שולחות את חברותיהן לעשות סקס\אונס בעלים\הטרדות מיניות\ כדי שיתחיל כבר משהו ועושים קישטא-(שזה זרוז מוכח סטטיסטית
אני תמיד שלחתי לעשות סקס במבחן התוצאה לא עמדתי בזה! בחודש תשיעי סקס נהיה פרויקט לא קל בכלל. והאמת גם לא מזרז כלום