סקר ארוווךךךך (בדיקות) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה בדיקות עשית ואיזה לא?
    את בעד לעשות את כולם? נמקי, פרטי... אשמח להתעדכן בדיעות של אחרות בנושא :)

אז ככה:
    אני לא עשיתי שום בדיקה מלבד הU.S מידי חודש (חודש נכון? אני כבר לא זוכרת) אצל הרופאה שלי, סקירות מערכות, העמסת סוכר,בדיקות דם רגילות וספירת דם.

אני לא רציתי לדעת אם ח"ו יש איזשהו פגם או משהו שעלול להזיק למצב הרוח והבריאותי שלי במהלך ההריון. באתי בגישה שאפילו ואם ח"ו יצא ילד עם פיגור, אני אלד אותו בגאווה.
    רק אם יש משהו חריג שהרופאה דורשת שאעשה, אז הייתי עושה אבל ב"ה לא היה דבר כזה.
    מה אתכן?

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
17 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי הכל חוץ מדיקור מי שפיר... גם כי רציתי וגם כי היה צורך
  • לא ויתרתי על אף בדיקה ועשיתי את כולן חוץ מדיקור מי שפיר שלא היה בו צורך ב"ה.
    אני בעד לעשות את כל הבדיקות הנחוצות.

• עשיתי את כולם .
    חוץ ממה שלא הייתי צריכה כמו מי שפיר וכד'.

• עשיתי את כל הבדיקות, כולל מי שפיר- כי היה צורך.
    הייתי עושה את אותו הדבר גם בפעם הבאה

• עשיתי את כל הבדיקות שאמרו לי.
    לדעתי זה מאוד, מאוד חשוב!

• הבדיקות האלה זה לא צחוק
    אין פה עניין של ללדת בגאווה או לא.. לדעתי ללדת ילד עם מום זה לעשות בראש ובראשונה עוול לילד.
    עשיתי את כל הבדיקות ושקלתי בכובד ראש מי שפיר ( בגלל חלבון עוברי לא טןב כל כך)

• 2 בדיקות שתן
    בטא כפול 2
    אולטרסאונד דופק (אצל נועם פעמיים בשל המטומה תוך רחמית)
    שקיפות עורפית כולל בדיקת דם
    חלבון עוברי
    2 סקירות
    העמסת סוכר
    הערכת משקל
    מוניטורים
    אולטרסאונדים חריגים (אצל להב בגלל הבעיה של מיעוט מי שפיר ואצל נועם בשל תאונת דרכים שקרתה והריון חורג)
    וכמובן בדיקות דם

מספיק מפורט? חחחחחחחח

אני לא אשאיר הריון אם יש חשד ובטח ובטח הוכחה למום - לא מסוגלת

• לא ויתרתי על אף בדיקה.... חוץ ממי שפיר

• כל הבדיקות האפשריות חוץ ממי שפיר
    אני פולניה
  • US שבוע 16 לאימות ההריון (כאילו באתי לרופא אמרתי אני רוצה מעקב הריון אני שבוע ככה פלוס ככה הייתי 15 +3 חחחח)
    חלבון עוברי (הרופא לחץ עלי לעשות)
    בדיקות דם שגרתיות של האישה ההריונית
    עוד US רגיל אצל הרופא שבדק קצת את חדרי המוח ולב (כי לא עשיתי סקירות, או שאולי זה חלק מהשגרה? אין לי מושג)
    העמסת סוכר
    ועוד US קצר של מנח והערכת משקל...
    זהו.

עשיתי פחות בדיקות ממך
  • אני עושה כל חודש את המעקב הריון עם אחות (לחץ דם משקל ושתן)
    פעם בחודש את המעקב רופא אולטרסאונד
    סקירה מאוחרת..... זהו

אני חושבת שכל השאר מיותר....... לי לפחות
  • לא מוותרת על אף בדיקה, עשיתי כל מה שהיה צריך עד עכשיו חוץ ממי שפיר תודה לאל
  • הכל כולל הכל חוץ ממי שפיר שלא היה צורך.
    חשוב ביותר
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הכל כולל הכל חוץ ממי שפיר שלא הייתי צריכה
    הרבה מעקבי משקל והערכות משקל
    וכמה וכמה בדיקות סוכר כי חשבו שיואב גדול מדי ושאולי פספסו סוכרת

אני בעד כל הבדיקות
    בתור מי שאיבדה אחות שהייתה צמח, זה ממש סבל וחבל להעביר את זה גם את המשפחה וגם את הילד.

• אצל אוראלי עשיתי הכל חוץ משקיפות עורפית - לא יודעת למה לא עשיתי
    בהריון הזה עשיתי הכל לבנתיים ואת השאר אני מתכוונת לעשות

שהקב"ה לא יעמיד אותי בידי ניסיונות - אבל גם לי עם חס ושלום יהיה ילד עם מום אני לא יפיל אותו אבל לפחות שאני אדע לקראת מה אני הולכת לכן אני עושה את כל הבדיקות

• אני חושבת שזה אומנם נושא לסקר אבל זה לא מעיד כ"כ על כלום כי זה תלוי בדעות,אמונות,דתות.וכו'
    למה הכוונה?כמו סקר שהיה כאן לא מזמן על הפלות ח"ו.....אז הכוונה שבציבור הדתי לא עושים כ"כ הרבה בדיקות כי לא רוצים להגיע לידי מצב של ספק להפיל או לא.....ולכן אני חושבת שגם אם מישהי מפילה כי יש מום בעובר אף פעם אסור לדון אותה כי זהו מצב שאני משערת שהוא מאוד קשה לנמצאים בו ואחרים לא יכולים לדעת מה הם היו עושים...וכדי לא להגיע למצב זה לא עושים כול מיני בדיקות.....
    אני גם עשיתי סקירת מערכות מאוחרת +בדיקות אולטרסאונד רגילות את הרופא(אגב הרופא שאני היתי הולכת אליו הוא פרטי ויש לו מכשיר מאוד משוכלל שבעצם כול בדיקה היתה כמו סקירת מערכות קטנה ...ויכלו לדעת כמעט הכול.....)
    וד.א יש נשים שאפילו את זה הם לא עושות.......
  • כשגיליתי שאני בהריון לא עשיתי בדיקת דם כדי לאמת את זה.... ישר אולטרסאונד[שבוע 5 חחח]

בשבוע 10 בערך עשיתי דם ושתן,
    שקיפות,
    סקירה 1,
    חלבון עוברי,
    העמסת סוכר
    וסקירה 2.
    זהו :)

ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו.
    מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה