אני שבורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התכנית של אורלי וגיא קרעה אותי.

ואני יודעת שאולי זה לא ישמע טוב ובטח שלא לזה הם כיוונו אבל התכנית הזאת גרמה לי לעעשות חשבון נפש - גרמה לי להרגיש רגשי אשם נוראיים - שאצלי זה סוג של ברור מאליו - הכניסה להריון הכוונה - אז למה אצל אחרות לא?
    ויש לי חברת ילדות חברה מדהימה שבטיפולים כבר 4 שנים - ופתאום התכנית הזאת גרמה לי להבין מה באמת היא עוברת - וקשה לי עליה ובשבילה - במיוחד שהשנים האלה קצת הרחיקו ביננו אני עסוקה בילדות שלי ובקיום היומיומי והיא עסוקה בטיפולים והתקווה העתידית .
    דיברנו תוך כדי התכנית וזה עשה לי טוב בנשמה - אלי היא בחרה לפנות ומעכשיו אני אהיה שם בשבילה תמיד כל רגע כל שניה.

זה לא מגיע לאף אחד :-(

6 תגובות
עמוד 1
  • ישבנו, אבא של עמית ואני, התסכלנו אחד על השני, התסכלנו על עמית שכמעט ונרדמה עליי והודנו לאלוהים על הפלא הזה שיש לנו! (אנחנו לא דתיים או משהו...) אני מעורערת לגמרי מהתכנית שלהם.
    כמה מזל היה לנו
    כמה עבור אחרים זה כל כך לא מובן מאליו

עד עכשיו בא לי לבכות...

אז אני מבינה אותך

• אז אני בכיתי

• אני בוכה

• וווואי כל כך מרגש ההינו בסרט הזה
    וכן אני זכיתי ממש כך בנסיכה המהממת
    שי אל
    הלואי שגם הם יזכו וכל מי שמצפה בקלות....וידיים מלאות.......
    אהבת מאוד
  • התוכנית נגעה לי ללב בייחוד לאור העובדה שיכול להיות וזה היה נמנע
    מאחלת להם ולכל בנות ישראל שרוצות הריון שתקלטנה עוד החודש

• לא ראיתי את התכנית אבל יש לנו זוג חברים שעובר דבר דומה וכואב לי ולבעלי בשבילם כשהם מגלים שעוד פעם זה לא הצליח
    מחזיקה אצבעות לכל מי שמנסה להכנס להריון שתצליח במהירות ושתזכה בהריון ארוך ותקין שבסופו היא תצא בריאה ושלמה וכמובן בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה