היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתארחת אצל חמתי בערב חג חמתי וחמי מאוד אוהבים גפילטאיכס אבל חמתי אומרת שניסת כמה פעמים להכין ולא יצא לה טעים (טוב בא נודה היא לא בשלנית מי יודע מה) אז רציתי להפתיע אותם ולהכין את הגועל הזה סתם אני צוחקת הבנתי שזה יכול להיות אפילו טעים למרות המראה המזוויע
בכל אופן האם יש פה משהי שאמא/סבתא/דודה שלה מכינה גפלטעפיש טעים ויכולה להשיג לי מתכון ועל הדרך לברר אם זה מסובך להכנה תודה!
13 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחח
הלו?????? יש אשכנזייה שיושבת בחדר שצמוד אליך!!!!!!!!!!!! טלפון אחד לאמא רוסיה והבעיה נפתרה...חחחחחח
אמא שלי מתהההה על זה - אבל היא קונה
ליהי כן כן אני רוצה ודניאל התכוונתי לקחת גם ממך אני רוצה כמה כדי לדעת מה השוני
לא חמתי מכינה הכל מגעיל אז ככה שלא נראה לי שיש לה זכות להיות בררנית
אני יושבת לי במוניטור ונקרעת על השרשור שלך חחחח אבל יותר מהכל- עשית לי חשק לגפילטפיששששש עם הגזר, הג׳לי והחזרת חחחח יאמייייי ואני חצי תוניסאית חחחח אמאשלי גם מתה על זה. אז הבנתי שזה לא כך כך פשוט להכנה, לטחון קרפיון וכאלה... אבל אם את רוצה המלצה לאחד קנוי וטוב- אז אלו של דלידג בצנצנת זכוכית בצבע תכלת, מעולההההההההה.
אוף, החג הזה בלי אמא ובלי גפילטע.
שירן קצת ייאשת אותי אני מקווה שזה לא ממש מסובך...
ולמה מוניטור? סתם ככה? או שיש צירים?
אחווה עדיף שתקני מוכן שכנה שלי מכינה עובדת על זה הרבה זמן ויוצא גועל נפש
יש רולדה קפואה שמבשלים אותה לבד עם מים בצל וגזר +סוכר מלח פלפל, וכשזה מוכן וקר פורסים לפרוסות. הרבה יותר טעים ואיכותי מצנצנת קנויה.
יופי על המחשבה
אפשר לקנות בקייטרינגים כמו "המסעדה היהודית" בבני ברק, לידי מכון מור. זה חייב להיות המיינסטרים האשכנזי, לא?
אישית אני אוהבת חריימה עם הרבה רוטב + חלה.
ברור שאני לא אוהבת את זה ולא יאכל את זה אבל הם אוהבים אז רציתי לשמח מקווה שיצא טעים...