הדבר הכי מוזר שקרה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערך בשתיים בלילה אגם התעוררה והתחילה לבכות. ניגשתי אליה והרמתי אותה. היא לא הפסיקה לבכות. לקחתי אותה לסלון והראתי לה בקבוק של אוכל ובקבוק של מים והילדה מעיפה לי את הדברים מהידיים ופשוט צורחת. אחרי בערך 5 דקות שלא הצלחתי להרגיע אותה חשבתי שאולי יוצאת לה שן וכואב לה. הלכתי לכיוון החדר שינה שלנו כדי להעיר את דרור שיחזיק אותה ואני אתן לה תרופה נגד כאבים אבל איך שדרור קם מהמיטה היא הושיטה אליו ידיים והפסיקה לבכות
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
9 תגובות
עמוד 1
  • כפרוני איזה מותק

• איזה ילדה מתוקה! רצתה את אבא!!! אז נכון מה שאומרים, בנות הם נסיכות של אבא! :-)
    וכל הכבוד שלא נכנעת, ילדים תמיד ינסו להרחיב את הגבולות ולבדוק אותנו....
  • כמה מדהים כל פעם לגלות מה הילד/ה רוצה, אה? ולהבין כמה זה פשוט, רק שזה נאמר בשפה התינוקית שאף אחד לא מדבר, לא משנה באיזה גיל
  • כל הכבוד שלא ויתרת.
  • אני בשוק

• חחחחחח אחוה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כל הכבוד ... יפה שלא ויתרת ... מחשבה נכונה ..

ואיזו מתוקה ... רצתה את אבא שלה חחחח

• איזה מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה