חמותי והפה שלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני וחמותי ביחסים טובים! אישה טובה.... אבל יש לה יציאות לפעמים
24 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחח.
    חוסר הבנה בסיסי של אנשים.
    במיוחד עם הגנטיקה שלך בהחלט יש מצב שהיא תצא ממש אבל ממש שמנה.
  • תגידי תודה

יום אחד שמתי ליואב אוברול פסים (כמו של מלחים)
    היא אומרת לי :"הוא נראה כמו אסיר!"

וזו היציאה הפחות חסרת טקט שלה מבין שלל האחרות...

• כשנכנסתי להריון עם אמילי - חמותי אמרה שאין לה מושג איך אפשר לאהוב יותר מילד אחד.
    בהריון הנוכחי - הצהירה שאני חייבת אופר צמודה אלי כי אין שום סיכוי שאני אצליח להסתדר עם 3 ילדים.
  • ליבי, את סופרוומן, אני בטוחה שתסתדרי עם 3 בקלות, גם עם 4 וגם עם 5
  • חחחחחחחחחחחח מים במקום ציצי למה מה היא עציץ חס וחלילה תני לה ציצי אין על ציצי של אמא

• סטס, נראה לי שפתחת פה שרשור שצריך לשנות את השם שלו ל: "דברים חסרי טאקט שחמתי אומרת..."

1. 15 שעות אחרי לידה: "למה את לא שמה חגורת בטן?" (אבקש לציין ששבועיים אחרי לידה נכנסתי לג'ינסים שלי, מיותר להוסיף שבלי החגורת בטן...)
    2. עמית בת חודש וחצי! ועייפה! ומותשת! ועם גזיםםםםם! "אם תשימי אותה בעגלה היא לא פשוט תירדם?" (בטח!! בדיוק כמו הסיכוי שהיא פשוט תאכיל את עצמה ותחליף לעצמה חיתול....)

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאיה חחחחחחח
    הזכרת לי על חגורת בטן... אמא שלי הביאה לי מחו"ל חגורת בטן וכל הזמן שיגעה לי את השכל לשים אותה. ואני לא התחברתי לזה, לא נוח לי וגם לא הרגשתי צורך. אז כששלחתי לה תמונה שלי בחודש תשעי, היא אמרה לי שבטן שלי ענקית ורואים שלא שמתי חגורה... כאילו מה קשר?
    אה, ואני מתקשרת עליה אחרי ניתוח קיסרי, עדיין מסטולה והיא אומרת לי לשים חגורה מייד! חחחח מה יהיה איתם!?!
  • חחחח גם אותי שאלו על חגורת בטן.
    ידעתן שאסור להרים ידים בהריון - כי פשוט העובר יתנתק וייפול! (כן אבל לסחוב ילד בן 3.5 ואת אחותו על הידים זה בסדר).
    אנסטסיה - פרה מהלכת שכמוך, אני ממליצה לך לשנות את השם לתנובל'ה (55555). יש לך ציצי משובח. חחחחחח
  • אוחחחח כמה זה מזכיר לי את חמותי חחחח גם אישה נהדרת עם יציאות סתומות[:D
    כל כך מבינה אותך
    הילד בכה היא אומרת תני לו ציצי אני מסבירה לה שרק לפני חצי שעה הנקתי והיא ...אז מה ככה הוא ירגע כשבעלי היה קטן היא דחפה לו ציצי כל פעם שבכה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח אם אני אומרת לך איזה יציאה היתה לחמותי אחרי השקיפות עורפפית היה בא לי לקרוע לה את כל השערות!! עכשיו בגלל שבעלי נראה קצת מאיים כזה ומפחיד קצת

• מעיין - חחחחחחח
    גדול!!!
  • אויש... חמות ואמהות!!!
    דווקא חמתי יחסית בסדר חוץ מאמונות טפלות שהיא כל הזמן מטיפה לי לעשות...
    1. אסור לתלות חיתולי טטרה בלילה
    2. אסור לגזור ציפורניים בחודשיים הראשונים
    3. מי שמשהק מדביקים לו חוט קטן למצח...

קיצר מלא שטויות שלמדתי לסנן...
  • סטס חמותך שתהיה בריאה

• חחחחחחחחחחחחחחח ואמא שלי בכלל היא אומרת לי מזה שישי אחוז בן???מה גם לבת יכול להיות בולבול וביציםםם?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתיייי הם לא מבינה שבזמן כזה יש רק זוויות

• חם חם מהתנור!!!
    עכשיו חמותי מתקשרת שואלת מה נעשה בשישי בערב
    אמרתי לה שישנים אצלן בבית אבל ארוחת ערב אוכלים אצל בת דודה שלי
    כל בני הדודים יחד
    היא אומרת לי
    מי מזמין תינוקות בשמונה בערב נו באמת תשאירי את הילד אצלי
    הייתי שניה מלטרוק לה בפנים

• זו דווקא הזדמנות מצויינת לצאת ולבלות!!!
    נצלי את היציאה החמה מהתנור!

• נו ברור שאני אצא
    אבל עם הילד :) היא טרחה להסביר לי שזה לא לעניין שאני הולכת יחד איתו לארוחה...

• עניין החגורה.. זה קטע של רוסים?

כי גם לי אמא שלי אמרה לכרוך מגבת סביב הבטן

נטשה
  • חחח... בסדר. לבריאותלקטנה חמסה חמסה חמסה שתאכל
  • מיום ליום אני מודה לה' על החמות שנתן לי חח

אל תתייחסי !!
  • לחמותי יש מלא אמונות תפלות..........והיא מספרת אותן ברוב גאון והדר

אבל הכי מצחיק לפני מה ימים "מאורי (בעלי), לא עשיתי את כל העוגיות לראש השנה לך, אלא לבובו (העובר)" והיא היתה שיא הרצינית!!!!!!!!!!!!
    אמאאאאאא
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח שמנה מידיי??
    היא ראתה אותך? היא ראתה את נתנאל?? שמנה לא נמצא בהגדרות הלקסיקוניות של המשפחה שלך....
    טוב שהעמדת אותה במקום!!!
    ולך - מיליון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה