בנותתתת הצילו זהו הרסתי את הטיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףף איחרתי ב 3 שעות לזריקה, עשיתי עכשו ב 11:15 אני פה עם דמעות אין לי מושג מה קורה לי בחיים זה לא היה תמיד בכול הטיפולים זכרתי כול יום באותה השעה לעשות..התקשרתי למזכירה של ivf היא הרגיעה אותי אמרה שלא קרה כלום עם זה חד פעמי אבל אני עדיין לא רגוע אתן גם חושבות שזה לא הרס לי את הטיפול....? זהו מעכשו אני רושמת בגדול על המקרר בטוש עבה שחור שאני לא ישכח..פשוט כולי מעופפת בימים האחרונים הילדה חולה עם חום ושלשולים היא לא יושנת טוב בלילה ועקב כך גם אני..
4 תגובות
עמוד 1
  • תירגעי גם לי זה קרה איחרתי ב5 שעות ולא קרה כלום

בהצלחה

• אם האחות אמרה שזה בסדר אז למה את בסרטים?
  • תשמרי את הלחץ שהילדים התגייסו לצבא
  • רק בריאות לקטנה שלך - החלמה מהירה!!

מקווה שהתגובות כאן הרגיעו אותך - אין דבר יותר מחמם ומנחם מלהרדם מכורבלת עם הנסיכה שלך והעיקר הרבה נוזלים\שתייה לקטנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה