היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי כנות, ילדתי את בני לפני כשבעה חודשים והנקתי אותו עד גיל חמישה חודשים. החלב התייבש לי לגמרי.... כעת אני שבוע לאחר הביוץ וקיום יחסים ופתאום אני שוב מתחילה לטפטף חלב.. אומנם לא ממש בכמויות אבל כאילו פתאום יש לי חלב.. אם אני לוחצת על השד אז יוצא.. וזה ממש מוזר כי לא היה לי בכל... גם כשניסיתי לשאוב... השאלה היא האם יש קשר להיריון??? יכול להיות שבהריון שני בלוטות החלב כבר מתחילות לתפקד ועוד כ"כ מוקדם? יכול להיות שאני בהריון?????????? באהבה...
בולי בלבולי
4 תגובות
עמוד 1
יכול להיות שעדיין יש לך חלב. אצלי אחרי סיום הנקות יש חלב כמה חודשים. אבל בכל מקרה אולי כדאי להיוועץ עם רופא?
כמו שליבי אמרה סיימתי להניק סופית בגיל 4 חודשים והיה לי חלב נראה לי איזה חודש עד שנפסק לגמרי
אני לא שמעתי על תופעה כזו
שהפסקתי להניק את הגדול היה לי בדיוק ככה עד שילדתי את השני את דור הפסקתי להניק בגיל 7 חודשים ועדיין יש לי שאני לוחצת אבל יוצא ממש טיפות