קלסר הריון - אשמח לעזרתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אני לומדת עיצוב גרפי וכחלק מהלימודים שלי החלטתי לעשות מיתוג לטיפת חלב.
    עלה לי רעיון לעצב קלסר הריון כשעל העטיפה כתוב : קלסר ההריון שלי , שם וכתובת (למקרה שהלך לאיבוד) ובתוך הקלסר לכלול : כרטיס מעקב , דפי הסבר על ההריון וזכויות בהריון , דף של בדיקות מומלצות לפי תאריך הוסת האחרון של האישה עם תאריכים ו-10 ניילוניות לטפסים חשובים שאליהן יוצמדו 10 לשוניות עם מקום לכתוב בהן. יש עוד משהו שאפשר להוסיף לדעתכן?
    תודה לכל מי שתענה וסליחה על החפירה :-)

14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל רעיון מצויין
    אני עושה לי כל הריון קלסר כזה, ואח"כ ממשיכה אותו לקלסר לאותו הילד (קלסר עם כל הבדיקות כרטיס מעקב טיפח חלב, ופנקס חיסונים וכו).
    נראה לי אפשר להוסיף מקום לתמונות.
    אבל חוץ מזה -
  • כדאי גם לעשות חוצץ טרום הריון (בדיקות גנטיות, בדיקות מקדימות)
    ואולי גם חוצץ פוסט הריון (בדיקות שגרתיות וסיכום הריון).
    שווה גם לעשות חוצץ תרופות ותוספים (ברזל, חומצה פולית) ומרשמים.

• תודה רבה!
    אוסיף גם מקום לתמונות :-)

• אוקיי ג'ף , אקח את זה בחשבון :-)

• אני עושה לי קלסר הריון- אבל בלי חוצצים
    שמה את כל הבדיקות שאני צריכה לעשות ואת כל התמונות של הU.S באותו מקום

• אני בכללית, וב 2 הריונות קיבלתי קלסר כזה... זה רעיון מעולה אבל הוא כבר קיים (לפחות בכללית)
  • יסמין - זה קלסר שכל אחת יכולה לשנות לפי רצונה , אני פשוט רוצה לעשות משהו כללי אבל פרקטי.
    אנסטסיה - גם אני בכללית אבל לא קיבלתי קלסר כזה משום מה. בכל מקרה גם אם זה רעיון קיים זה לא נורא , אחרי הכל מדובר בתרגיל לימודי :-)

• אז שיהיה בהצלחה! אני הייתי במעקב אחות ליווי הריון בכללית ושם קיבלתי.
  • אני הייתי מוסיפה ״פעמים ראשונות״: בחילה ראשונה, בעיטה ראשונה,אולטראסאונד ראשון כמו ילדים שנולדים ועושים להם מעקב כזה , כדי שלא הכל יהיה רפואי כזה, שיהיה בו קצת רגש :)
    בהצלחה

• בלאומית קיבלתי קלסר, כמו תיקיה עם גומי ובפנים יש חוצצים שקופים עבים וזה מגיע עם פתקיות לשים בלשוניות. והיו שם כמה פרסומות וחוברת של לאומית על כל בדיקות הריון ושלבים לפי שבועות.

לגבי מה שאת כתבת, הייתי כותבת רק"קלסר הריון" ולא "קלסר ההריון שלי"
    ה"שלי" הזה עושה לי אסוציאציות כיתה א'
  • באבי- בחילה ראשונה????????
  • ושניה, ורביעית ומיליון תשע מאות

• עשיתי בול את מה שעשית וגם צירפתי תמונות מהאולטרסאונדים בנוסף לכל..
    זה נשמר אצלי עד היום ולפעמים אני פותחת אותו ומשווה כל מיני דברים שהיו לי בהריון לעכשיו חח לדוגמא לחצי דם וכאלה..
    כתוב לי עליו קלסר הריון סגול
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• תודה בנות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה