יו איך לא מתאים לי נסיעה של שלוש שעות עם פיצקית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בערב החג!! וזה עוד בהנחה שלא יהיו פקקים אולי ניסע בלילה, אני רק מדמיינת את הרכב שהמזגן בקושי עובד והרדיו לא קולט ואפילו אין דיסקמן כדי להשמיע לנסיכה שלי איזה משהו מרגיע.
    יש לכן אולי טיפים איך להרגיע תינוק היסטרי בנסיעה? פעם קודמת שנסענו איתה (אמנם נסיעה יותר קצרה) גם כן היה ככה..
    יאללה.. אולי אני אשב לבעלי על האוזן (עם כל ה-19 ק"ג עודף משקל שצברתי) עד שיחליף כבר את הטרנטה הזאת!!!

בריאות ואהבה!
4 תגובות
עמוד 1
  • לי היה תינוק היסטרי כשהיה בסביבות גיל שנה והציעו לי טיפות R14.
    יחד עם זאת, פחדתי לנסות אותן, אז הנה מה שאנחנו עשינו:
    1. לדאוג שהתינוק לא רעב מדי/עייף מדי לפני הנסיעה
    2. אוכל - שיהיה לתינוק מה לנשנש
    3. DVD נייד - עולה כ-300 שקל ומעביר את הזמן
    4. לשבת ליד התינוק ולדבר איתו, לשיר לו, לתת לו משחקים

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • בקשר לדי-וי-די הנייד, אצלנו זה גורם לשניהם בחילות. הגדול הקיא לנו כתוצאה מצפייה בזמן נסיעה.
    אנחנו נוסעים אחת לחודש לצפון, נסיעה של יותר משלוש שעות עבורנו, וההמלצה הכי טובה זה פשוט לנסוע בלילה, כך הוא ישן לך בדרך.
  • הנסיכה של פשוט מכורה לדיסק של "החברים של ארקשה" (ספציפית לשיר 14) ואם היא תצטרך להעביר 3 שעות בלי זה היא ובעיקר אנחנו נהיה אומללים!!! משגע אותי בעלי שיחליף כבר את הגרוטאה הזאת! יש אנשים שפשוט לא מסוגלים להפטר מדברים (ככה גם ניראה הבית שלנו אגב, הוא צובר ג'אנק בטירוף!).
    בריאות ואהבה!
  • טוב כנראה שהחפירות שלי עזרו ובעלי מתחיל להשתכנע לכיוון של קניית רכב חדש :) יהההה!! מה שאנחנו רוצים זה רכב קטן וחמוד אבל בטיחותי קודם כל. סה"כ נראה לי מה שחשוב בינינו זה שהעגלה תכנס בבגאז' לא?...

בריאות ואהבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה