היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמוש, זה שונה בין גוף אחד לשני. אני הייתי עם תאומים וכולם אמרו שמרגישים מוקדם, אני הרגשתי אותם רק בשבוע 21. שבוע 16 זה עוד מוקדם, ולא חייב שכבר תרגישי אותה!
16 זה ממש ממש מוקדם!! ממש אין לך מה לדאוג
נטשה
אני רוצה להרגיש אותה בשביל לדעת שהכל תקין....אבל אם אין דימום או משהו מיוחד אז הכל בעצם תקין לא?
השיליה אחורית...
מאמי מה קרה לך?! 16 זה מאוד מוקדםםםםם תחכי ל-19-20 לפחות. נכון שהריון שני מרגישים מוקדם יותר אבל כל הריון לגופו וזה תלוי בין כל אישה ואישה
ואל תכנסי ללחץ מיותר, הכל בסדר לפי כל הבדיקות את חייבת לחשוב חיובי ולהירגע
מאמי עדיין מוקדם. תירגעי. אל תכניסי את עצמך לסרטים מיותרים.
חחח... את מזכירה לי אותי... גם כשאין ממה לדאוגאנחנו תמיד מוצאות
זה שונה בכל הריון בלי לחץ!!!!!! ________________
ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
מאמי אין לך מה לדאוגגגגגגג נשמההההההההההה!!!!!!!! הרופא שלי אמר שמשבוע 20-24 אפילו....... דיי מאמי הכל בסדר אין סיבה שלאאאאאאאאא
אין לך מה להלחץ, אני בשום הריון לא התחלתי להרגיש לפני שבוע 20!!! אני לא זוכרת בדיוק את השבוע, אבל בשבוע 16 ממש אבל ממש לא הרגשתי כלום!!!
רותי
מאמי אני בשבוע 17 גם בהריון שני ועדין לא מרגישה שום דבר אני גם מקווה שהכל בסדר עם החמודי שלי
תראי שאלתי בפורמים הרפואיים הרופא אומר שהוא לא חושב שזה העובר אלא מערכת העיכול ואני מפגרת בכלל ששאלתי אני בטוחה שזה העובר איזה מערכת עיכול ברחם?זה נשמע מצחיק