אולי מישהי יודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשאר לי עוד חודש ללידה וקבלתי עכשיו שמירת הריון לחודש הזה הנותר ואמרו לי שרק אחרי 30 יום אני יכולה להגיש את התביעה לשמירת הריון... עד שאני אקבל תשובה אם זה אושר או לא אני כבר יהיה אחרי לידה.... במידה וזה לא מאושר מי משלם לי את החודש עבודה הזה?
    מה עושים?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מומחית אבל לדעתי תגישי יחד תביעה לשמירת הריון על החודש הזה יחד עם תביעת דמי לידה שישלמו לך גם על זה במידה ואת זכאית.
    בהצלחה!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • כן אבל אם לא יאשרו לי את השמירה מי משלם לי על החודש ימים האלה אם לא יהיה לי תשלום עד הלידה אני לא יהיה גם זכאית לדמי לידה
  • זה ירד לך מימי המחלה אם יש לך מספיק ואז המעסיק משלם וזה חלק מהוותק.
    את זכאית להפסיק לעבוד עד 49 יום לפני הלידה ותהיי זכאית לדמי לידה.
    ממליצה לך להיכנס לאתר של הביטוח הלאומי ושם יש את כל ההסברים וטפסים.
    בהצלחה!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • חודש ראשון הוא ללא תשלום.
    ז'א שמירה נספרת מהיום ה31 שאת בבית.. לכן החודש הזה את.תצטרכי להשתמש בימי מחלה
  • לא גן גן אם יאושר לה אז זה רטרואקטיבי ..
    אם לא יאושר זה יורד מהימי מחלה . אם נשארו לה

• אני יצאתי גם לשמירה יצאתי ב 18 ליולי ורק ב 18 לאוגוסט יכולתי
    להגיש את ההתביעה ואישרו לי ברוך השם ושילמו לי מהיום שלא הגעתי לעבודה
    זאת אומרת מ 18 ליולי ועד סוף אןגוסט ובהמשך כל חודש בחודשו עד הלידה..
    אבל בשביל לקחת את הסיכון שישלמו או לא צריך סיבה טובה ומאושרת יח
    רופא מומחה..

• איך אני יודעת כמה ימי מחלה נשארו לי ואם אני מוציאה מחלה על כל החודש מעכשיו יכולים להגיד לי שאין לי ימי מחלה מזאת אומרת,.?
  • הרי יש לך ימי מחלה מצטברים מהעבודה .
    אם נניח לא מאשרים לך שמירה אז הימים שהיית בבית ישולמו על פי החוקים של המחלה ... כלומר רק מהיום השני וגם רק כמה אחוזים ( לא זוכרת כמה) .
    והימים ירדו בהתאם ...
    נניח יש לך 40 ימי מחלה והיית בבית 30 יום אז ישארו לך 10 ימי מחלה..
    תתקשרי לעבודה - לחשבת ותבררי ....
    בדכ זה כתוב בתלוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה