קניית בגדי תינוקות מאתרים בחו״ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי עושה את זה?

חיפשתי באי ביי ובאמזון וזה לא יותר זול וגם אין משהו מגניב במיוחד..

רציתי לקנות לסתיו/חורף משהו מגניב ולא יקר..

מכירות?
    נטשה
24 תגובות
עמוד 1
  • אני קונה המון מאיביי, צריך לחפש, לרוב הרבה יותר זול שם ויש מבחר ענק. רק עכשיו הזמנתי להם חליפות ומכנסיים משם.

• מה הזמנת?

נטשה
  • אני אתמול הזמנתי את זה מאיביי. רק 9 דולר..

http://www.ebay.com/itm/200792447758?var=500077037126&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• קרן, מהמם!!!!

נטשה
  • מאמי, זה לא 9 דולר, זה 14 יש מיסים!
    אני הזמנתי חליפות של אדידס, חליפות של פו הדב, גרביים על הדרך. הזמנתי מכנסיים מהממים ליציאה, או סתם לטיול. עכשיו תרד הויזה אני אזמין גם כובעים לחורף ועוד כמה פריטים. זה גם יותר זול וגם לא כל ילד שני ילבש את זה!!!

• קניתי באיביי כמה פעמים..

צריך לחפור הרבה כדי למצוא דברים שווים ומהממים, אני קונה בעיקר דברים שלא ראיתי בארץ כי אחרת עדיף לי לקנות בשוק

• נטשקה יש מלא דברים מגניבים אבל באמת צריך לשבת לחפש
    לי אין זמן לצערי רוב היום איתן לא ישן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני מהטלפון. כשאני יהיה מול מחשב אני אשלח

• וואו השמלה מעלפת בלי כסף

• למה מיסים??
    אי אפשר לבקש לסווג את החבילה בתור GIFT?
  • אז מה שזה גיפט??? את תצטרכי לשלם עליה מיסים בכל אופן אם זה רשום שם.
    אני משתדלת לקנות דברים ללא מיסים.

• ואם לאחר קבלת הבגד, האיכות לא מתאימה או המידה (שזה יותר גרוע), מה אתן עושות עם הבגדים? האם ניתן להחזיר?
  • יצא לי 56 ש"ח כולל הכל עם משלוח. כבר ראיתי את החיוב דרך הויזה..
    אני מקווה שזה באיכות נורמלית.
    בד"כ גם אפשר לבטל ולהחזיר את המשלוח ואז מזכים אותך אבל בשביל סכום כזה ממש לא שווה..

• ויקי - בזכותך!!! התחלתי גם באי ביי

• לא יודעת למה אני פוחדת לעשות הזמנות דרך האינטרנט
    אף פעם לא הזמנתי משהו דרך אתר אינטרנט

• אחי קונה משם ים דברים במחירים מצחיקים !

וקרן, מהמם מה שקנית!
    נראה שווה!

ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו.
    מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.

• אני די חוששת מאתרים בחו"ל כמו איביי, רק לאחרונה התחלתי לרכוש באינטרנט דרך אתרים ישראלים. בהתחלה רכשתי לי בגדי ערב, ואז ראיתי בגדים לילדים.
    לכל מי שחוששת מאתרים מסובכים מחו"ל, אני ממליצה על האתר "מילי סטייל" אתר אופנה חדש - שמתעדכן די במהירות ונותן אחלה של שירות.
    כתובת האתר - http://www.milly-style.co.il/?page_id=4
    מקווה שעזרתי, ומי יודע אולי יום יבוא וגם אני אזמין מאיביי :)
  • בגדי ילדים עדין לא קניתי משם (עוד לא ילדתי) אבל בעלי עושה משם קניות על ימין ועל שמאל
    חולצות ספורט בעיקר אבל כמעט כל דבר הוא מוצא שם בזיל הזול, לרוב בחצי מחיר מפה אם לא פחות
    עכשיו אנחנו מחפשים תיק החתלה ויש כל כך הרבה דברים מהממים שם!
    ואגב, כל מי שמפחדת מכך שהמוצר שתזמין לא יהיה טוב - כשמשלוח לא מגיע או שהמוצר מגיע פגום, שולחים מייל מסודר לאדם שממנו רכשתם את המוצר, או שהוא שולח מוצר חדש או שמזכים לכן את החשבון.
    כבר קרו מקרים שהזמנו מוצר והוא לא הגיע לאחר חודש (משלוח מקסימלי 3 שבועות לרוב) שלחו לנו מוצר חדש ולאחר 3 שבועות נוספים הגיעו שני המוצרים ביחד במחיר של 1.....
  • ?? ??? ????? NEXT.
    ???? ????? ???????.
    ?? ?? ????? ??????.?????? ????? ????????? ????!!!!??? ???? ??? ??? ????!!!!!!????!!!!!

?????? ????? ??? ?? ???? ??? ????? ?????? ????!!!????? ?????? ????? ??? ????.
  • השבוע קניתי בגדי הריון באינטרנט
    באולד נייבי
    מחכה שיגיע ונראה איך יצא
    לא ייאמן שבחמישים דולר קניתי שמלה, 2 מכנסיים ו2 חולצות!!!!
    מאמינה שגם לתינוק בעזרת השם אזמין דברים דרך אמזון ואי ביי
    אנחנו קונים לפעמים באינטרנט ומאוד ממליצה!

• אני קונה המון באיביי, אבל הנסיון שלי עם בגדים הוא גרוע!
    אף פעם אי אפשר לדעת באמת את טיב הבד, עד שממששים אותו...
  • לעוברית עדיין לא קניתי כלום אבל בטוח זה יקרה
    לעצמי אני קונה לרוב מחו״ל. הרבה מאיביי שטויות אבל אם אני רוצה משהו ברמה גבוהה ואיכותי יותר אז אני קונה ב asos רוב בגדי ההריון קניתי שם :) בדיוק היום קיבלתי חבילה.
    וקרן מהמם !!!
  • גם לי יש פחד מאי-ביי, למרות שאני מתחילה להתעניין...
    אם ההבדלים במחיר כל כך גדולים והקניה כל כך בטוחה, אז למה אתן לא קונות שם גם עגלה ודברים כאלה?
  • דווקא מצאתי עגלה משולבת מדהימה עם 3 אופציות היא עולה 1500 הבעיה שבארץ שלנו המשלוח והמיסים מאוד יקרים על יותר מ 70 דולר והמשלוחים יקרים. אז אולי דברים כאלה עדיף כבר לקנות פה ואני עדיין לא סגורה אם אני לא ימצא משהו דומה במחיר ביחד עם המחיר של המשלוח אני יקנה משם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה