לפנות לייעוץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים ללא הצלחה,

רציתי לדעת, באיזה שלב לדעתכן כדאי ללכת לייעוץ?
    אני ממש רוצה ללכת לרופא שיבדוק אם הכל תקין אצלנו אבל אני חוששת שהוא יגיד לי שמוקדם מידי ושנחזור עוד חצי שנה.

מה דעתכן?
    מי מכן שהלכה לרופא פוריות, באיזה שלב הלכתן?

10 תגובות
עמוד 1
  • היי ברוכה הבאה!
    תלוי בגיל שלכם קודם כל...
    ורב הזוגות מחכים עד שנה...
    ותלוי אם יש לכם איזשהו בעיות קודמות...
    בהצלחה!
  • ודרך אגב אני הלכתי לבירור אחרי חודשיים כי יש לי בעיית ביוץ ידועה...
  • היי לך
    אני ובעלי מנסים 6 חודשים. ואני הלכתי לרופא ועשיתי בדיקה פנימית לבדיק שהכל תקין כמו כן בעלי עשה בדיקת זרע.
    אז ככה שאנחנו יודעים שהכל תקין, אבל עוד חודשיים אם לא יחול שינוי אז אני אבקש להתחיל טיפול.
    חבל על הזמן שלך,לדעתי גשי להיבדק.
    אלו בדיקות פשוטות וקלות
    ואולי גם שווה לעשות בדיקת דם להורמונים...
    בהצלחה ועדכניייי
  • אנחנו הלכנו לרופא אחרי 8 חודשים - אמרתי לו שמנסים קצת פחות משנה והוא נתן לנו לעשות את כל הבדיקות.
    אם את חוששת שהרופא יגיד לך לחזור עוד חצי שנה את יכולה להגיד מראש שאת מנסה קצת יותר זמן רק כדי שיתן לך לעשות את הבדיקות (בדיקות דם וזרע) ותוכלי להיות רגועה שהכל בסדר.
  • היי מותק, אני חייבת לומר שאני ממש בעד ללכת לרופא, בעלי ואני הלכנו אחרי חצי שנה קיבלנו הפניה לבדיקות, וגילינו שלבעלי יש איכות זרע נמוכה... הפנו אותנו להזרעות... אם לא היינו בודקים אז סתם היינו ממשיכים לחכות עוד חצי שנה :) אל תחששי לבקש מהרופא, זה רק בדיקת דם ובדיקת זרע, שום דבר מסובך :) בהצלחה!!!
  • סורי על הבורות אבל למי הולכים?
    לרופא הנשים שלי או לרופא פוריות? או שזה אותו דבר?

• לרופא נשים שלך בתור התחלה :)
  • מה הגילאים שלכם? אחרי שבעה חודשים זה הזמן לבדוק. אני ממליצה לך: ללכת לרופא פוריות לבקש ממנו בדיקות פרופיל הורמונלי, אולטרסאונד וגינלי ולעקוב עם ערכת ביוץ לדעת מתי יש ביוץ. אם את רואה בערכה כבר סימן טוב. ואם כל הבדיקות שלך תקינות אז תיהי רגועה.
    בנוסף ובמקביל: תקבעי תור לבעלך לאורולוג, שיפנה אותו לבדיקת זרע ולבדיקות הורמונים. אחרי שחזרתם לאורולוג עם התוצאות ונתן את החוות דעת על הבדיקות אז תוכלי להחליט האם לפנות לרופא פריון שוב ולעלות שלב או לא.
    בהצלחה
  • גניקולוג רגיל לא מבין בפוריות. זה סתם בזבז זמן של ללכת סתם לתור שלא מוביל לכלום. הגניקולוג הביא לי בדיקות הורמונליות אבל לא אמר ולא ידע באיזה יום למחזור לעשות ולא הביא את כל הבדיקות שהביא הרופא פוריות. למה לעשות בדיקת דם פעמיים. הכי טוב לרופא פוריות ישר.  
    ג׳סי: היי , רשמת לבעלך גילו בעיה בבדיקת זרע, לא בדקתם למה יש בעיה? אפשר לטפל בזה.
  • אני לא יודעת באיזו קופה את ואיך זה הולך אצלכם, אני בכללית וכדי לגשת לרופא פוריות את צריכה לקבל הפניה מהגנקולוג שלך קודם. אז תבררי את זה כשאת קובעת תור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה