שאלת גן - גם אצלכן זה ככה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
7 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי יש טלפון תיתקשרי לגננת ודברי איתה . במיוחד שזה דברך שהוא חדש עבורך ועבור הילד תיתקשרי תסבירי שמאוד חסר לך השיחות עם הגננת.. ושהיא תיתרגל לקבל מידי פעם שיחת טלפון מימך

אצלי אני םוגשת את הגננת בבוקר אין דבר כזה שלא נותנים לי להיכנס לגן של הילד ..
    לא מדובר במיתקן של השב"כ ....סה"כ גן ילדים הסיעת פותחת לנו את הדלת ונועלת מיד אחרי ( גם אם זה אומר לפתוח וליסגור 25 פעמים ...)

תמיד תופסים אותי לשיחה על הילד לפעמים מילה קטנה " הוא היה מקסים "ולפעמים אתה רוצה לשתף את אמא במה שהיה היום ? ואז הוא אומר לא ומנסה לברוח
  • אצלנו קודם כל אין בעיה להיכנס לגן בבוקר, אז אם יוצא לי להביא את הילדה (בדר"כ לא) אני יתפוס שיחה עם הגננת. כמובן בשישי בבוקר אני נכנסת, לוקחת את הזמן ומדברת איתה.
    גם בפיזור ביום שישי אם מחכים בסבלנות כמה דקות עד שכולם מתפזרים, אפשר לדבר.
    חוץ מזה היא זמינה כל יום שעה לטלפון של הבית שלה, ועונה בכל יום על מיילים.
    ככה שכל ערוצי התקשורת פתוחים למי שרוצה
  • אצלנו זה ממש לא ככה. ככה היה לי תמיד עד השנה. אף פעם לא ידעתי כלום על שחר ממה שקורה בגן. הגננות כמה שהיו חמודות אף פעם לא שיתפו למעט פעמים בודדות אם היה בונה איזה משהו יפה היו מצלמות לי ומראות. השנה הסייעת עומדת כמוש את אומרת וקוראת לילדים (למה באמת הגננת נשארת בפנים? כתבת סיבות שונות - מה הן? תהיתי על הקטע הזה) וכשאני באה לקחת אותו היא תמיד זורקת איזה משהו. שחר אמנם מאותם ילדים שמתקשים כרגע להיפרד אבל גם בימים טובים שלו היא תמיד מספרת לי משהו. זה כזה כיף
  • גם אצלנו זה ככה וזה מאוד מאוד תיסכל אותי שאין עם מי לדבר.
    ביקשתי מהסייעת שתשאל את הגננת מתי אוכל להתקשר אליה (בסוף נפגשנו באותו סוף יום).

• תודה על התשובות, בהחלט אני מודעת לכך שיש טלפון ומייל, אבל אני מגיעה כל יום לגן אז אין סיבה שלא לנהל שיחה פנים מול פנים מה גם שאם אין משהוא חשוב לא אטריד את הגננת/סעיית בטלפונים אחרי שעות הגן.

עשיתי תרגיל 007

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • גם אצלנו זה ככה
    לגננת יש מייל ואם את רוצה את כותבת לה במייל שאת רוצה לדבר / להיפגש איתה והן קובעות איתך
    אם זו בעיה דחופה - מתקשרים לגן בשעות שאין מפגש.
    [
  • אצלנו היה קלסר קשר שפעם בשבוע היינו מקבלים דף כללי על מה שלמדו באותו שבוע ואם היה חריגות, אז הגננת היתה מוסיפה בכתב ידה מה שנוגע באופן אישי לאותו ילד
    חוץ מזה שהיא נפגשה עם כל הורה פעמיים בשנה לעדכונים על ההתפתחות...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה