היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי באמת נפתח את התמונה הזו ונחלק.. "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
6 תגובות
עמוד 1
למשפחה הקרובה אני שולחת כל שנה איגרת עם התמונה של הבננות ואיחולים . לחברות הקרובות אני מתקשרת ולשאר אס אם אסים ובפייס.
אני לא מהמתקשרים , ולא מהמסמסים ולא מהשולחים
אנחנו שלחנו לסבים ולחלק מהדודים (הסינון היה עפ"י מי שכתובתו רשומה ב-144, מי שרשום קיבל, מי שלא -ויתרנו
עשינו איגרות ברכה למי שעושה איתנו את החג תמיד אנחנו מחביאים מתחת לחלות ואז בנטילת ידיים כל אחד מקבל איגרת ברכה
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
אנחנו בעקרון עם ההורים מגיעים בערב חג לצד שלא עושים איתו להגיד חג שמח לאחיות מתקשרים וגם שולחים SMS לחברים טובים מתקשרים ולרחוקים יותר SMS שנה שעברה גם שלחתי איגרת ברכה לכל המשפחה עם תמונה של מאורי... השנה לא יצא (לא השקעתי ) שתהייה שנה טובה ומתוקה