סקר- מה אתן מביאות לראש השנה כשאתן הולכות להתארח? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו כל שנה מביאים את אותו הדבר: אנחנו מעצבים לוח שנה עם תמונות של הבנות ותזכורות של התאריכי יום הולדת וימי נישואים של הבנות, שלנו, של ההורים, הסבים והסבתות. אנחנו נותנים לוח שנה להורים שלי, לחמי וחמתי, לסבתא של בעלי ולסבא וסבתא שלי. וכמובן שאחד נשאר אצלינו בבית בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
6 תגובות
עמוד 1
בדרך כלל אם אנחנו מתארחים, אז מביאים מארז עם ממתקים ויין
זו השנה השלישית שאנחנו אצל חמתי . בדכ מביאים זר , יין או שוקולדים .. השנה עזרנו בקניות לחג בכסף וגם קניתי לאמא שלו ספר ...
מתנות שקשורות בהדס ההורים שלי וההורים של בעלי מקבלים בלי סוף .. מגנטים מעוצבים .. כוסות ...
אנחנו מתארחים אצל הוריי מביאים את עצמנו
מביאים תצמהו...זו המתנה הכי גדולה שיכולה להיות.סתם גם הכנתי לאמא שלי יומן עם תמונות של הילדודס ולהורים שלו ולסבתא שלו לוח שנה מעוצב....לקח לי מלא זמן........אבל יצא יפה ב"ה1!!!!
ב-3 שנים האחרונות: לחמותי- סט פמוטים חרסינה מ-g&c תמונה גדולה ממוסגרת שלנו איתה מהחתונה סט כלים הגשה מהמשביר סט סבונים וכו' מללין בקבוק יין וחלות שאפיתי, בסלסלה
להורי- סט כוסות יין ובקבוק יין זר פרחים מלאכותי בואזה תמונה שלהם עם נהוראי מוגדלת קניתי לאמא שלי 2 סרטים לשיער לבית הכנסת קערת חרסינה עם אביזרים לשולחן בסלון
לחמי ואשתו- תמונה ממוסגרת גם סטים של כלי מטבח (אשתו מכורה למטבח) סט נרות במגש זכוכית לוטרינה בסלון ובקיצור כל מה שנראה לי טוב בעין אני קונה, משתלדת לאפות חלות או עוגיות ולהביא ומעצבת כרטיסי ברכה
מקפיצה!
עדיין אין לי מושג מה לקנות לסבתות לחג! חח אולי אמצא פה רעיונות