בסרטים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני כבר שבוע בטיפול תרופתי, גונל ועכשיו ציטוטרייד ומונופור, אתמול עשיתי אולראסאונד וראו 7 זקיקים בסה"כ של 12 מ"מ ועד 14 מ"מ, אני די מאוכזבת מהכמות..חשבתי יהיו לי לפחות 10...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,

קודם כל 7 זקיקים זה מאוד יפה ועד השאיבה יכולים אפילו להתפתח יותר.
    אני גם חושבת שאת לא צריכה לחשוב על זה יותר מידי, נכון שזה קשה אבל תנסי לא לקחת את זה ככה, תמיד תחשבי שאת עושה את זה בשביל לקבל מתנה נפלאה ובשביל מתנה כזאת שווה להתאמץ....
    שיהיה לך המון בהצלחה
  • יש משהו במה שבעלך אומר,חייבת לומר שההודעה שלך משדרת מצוקה ולחץ,נסי להירגע ולהיות חיובית,הסרט של אורלי וגיא,כמו כל מקרה אחר שתשמעי,הוא מאד אישי,מאד אינדיבידואלי,זו החוויה שלהם,עם נתוני הפתיחה שלהם,והשעון המתקתק שלהם-בני 40 ו50.
    לגבי הכאב מהזריקות,פשוט שימי קוביית קרח למשך כמה שניות לפני ההזרקה,זה ממש מרדים את המקום,גם עשר דקירות לא תרגישי כלום!!!!!
    תהיי רגועה והאמיני,אני הגעתי לטיפול המנצח שלי בתחושה אמיתית שהפעם זה זה,האמנתי ברופא,בעצמי,הייתי אחרי מנוחה של חצי שנה מטיפולים,רופא חדש,אחרי חודש אחד של דיקור סיני,מאד רגועה ושלמה,כל הזמן דמיינתי לי שיהיו לי תאומים, הפלא ופלא זה מה שקרה.החזרנו שלושה,נקלטו שניים מתוקים שאיתי בבית עכשיו
    אגב 7 זקיקים.....אצלי היו שלושה בקושי....בסוף שאבו חמישה שמהם שניים פצפונים,שלא האמנתי בהם בכלל כי הם היו קטנים מאד....בסופו של דבר ארבע הפריות,שלוש החזרות ותאומים.
    אז הכל יכול להיות תהיי רגועה!!!
  • היי מאמי
    קודם כל לדעתי את סתם בלחץ .. דבר ראשון יכולים להתפתח עוד מלא זקיקים עד השאיבה ודבר שני אל תשכחי שבמצב של ריבוי זקיקים לא רואים את כולם באולטראסאונד כי זקיק אחד מסתיר את השני בגלל הגודל שלהם, לי גם היו 7 זקיקים ובסוף שאבו 15 , אני מסבירה לך בדיוק מה שהרופא שלי הסביר לי..
    ותעזבי את אורלי וגיא , להם יש את הבעיה שלהם ואת ממש לא כמוהם.. אל תיכנסי לסתם לחץ..
    בקשר לזריקות לפעמים כש״רופא״ עושה לך את הזריקות עם כל הכבוד שהוא אחיך, יש להם נטייה להיות פחות רגישים לגוף, כי הם עושים את זה כמו ״מכונה״ .. אני באמת ממליצה לך לעשות את הזריקות לעצמך , רק הרגש שלך ידע איך להזריק שזה יהיה הכי פחות כואב..
    אני אישית בקושי הרגשתי את הדקירה..

מלא בהצלחה!!!! ותיהי אופטימית!!!
  • שושי

נו נו נו !!!!!

דיי עם הבעסה והסרטים
    התקופה הזאת תהיה תקופה עם המון פרומואים
    אבל לא הסרטים עצמם אז בבקשה להרגע .

זוכרת את הסיפור שלי ?
    נשאבו 8
    דפוקים שלא שרדו 5
    שרוטים שלא שרדו 2

הוחזרו 2
    אחד השרוטים 6 תאים
    ואחד נורמאלי 8 תאים

והנה אני כאן בן פורת יוסף 55555 !!!
  • חיבוק ענק שוש!!!!!!!!!!!!!!

קחי נשימה עמוקה - אני שמחה שיש לך עוד תמיכה בצורת רופא במשפחה

גם אצל אחרות - מחשבות וציפיות לחוד ומציאות לחוד
    ואני גם מקווה שלא תצטרכי לעבור שוב סדרת הזרקות

מחזיקה אצבעות לזקיקים המעולים שלך - שכולה צריך אחד\שניים שיתפתחו לעוברים מעולים!!!!!!

• תודהההההההההההההההה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה