שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני לא יודעת אם השאלה נכונה לפורום הזה אבל אשמח לתשובה.

אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר 8 חודשים ללא הצלחה.המחזור שלי נע בין 28-31 יום לסירוגין.תמיד היה לי מחזור סדיר,מרגע הניסיונות המחזור משחק.
    בתחילת הנסיונות לא הייתי מרגישה כאב בחזה טרם הגעת המחזור תופעה שטרם התחלת הניסיונות תמיד הייתי מרגישה גודש בחזה שבוע קצת יותר טרם הגעת המחזור.בעת התחלת הנסיונות הכאב פחת והיה מגיע יותר מאוחר ולא נמשך 10 ימים.בשלושה חודשים האחרונים הגודש בחזה ואותה תחושה בחזה שאני מרגישה טרם הגעת המחזור הכאב מגיע ומתחיל כשבועיים טרם הגעת המחזור,הכאבים בחזה מתחילים באמצע תקופת הביוץ שלי ונמשכים עד קבלת המחזור החודשי.
    מה זה אומר?האם משהו לא בסדר?זה נורמלי להרגיש כבר כאבים?זה כבר סימן שהמחזור עומד להגיע?ושגם החודש לא הייתה הצלחה.
    אני לא מבינה איך זה ייתכן,מחזור אחרון שלי היה בתאריך 26.8.2012,וכבר מתאריך 9.9,כואב לי החזה וזה מתגבר מיום לכן אני בעצם מבינה שגם החודש אין הצלחה.זה יכול להיות?שכבר הגוף שלי מקבל התראה למחזור?באמצע הביוץ כבר כואב לי וזה מעיד שאין הצלחה?מבולבלת...האם תוכלי לעזור לי ולהגיד לי מה מועד הביוץ שלי?מעת תחילת הניסיונות המחזור התחיל לשחק לכן אינני יודעת האם המחזור נחשב סדיר?מתי אני אמורה לבייץ?האם זה שהמחזור לא מאחר ומגיע בדיוק אחרי 28 ימעיד על משהו לא תקין?שכן אין איחור והגוף לא קולט כלל?

תאריכי קבלת מחזור:

1/2/2012
    2/3/2012
    31/3/2012
    1/5/2012
    29/5/2012
    29/6/2012
    29/7/2012
    26/8/2012

אשמח לעזרה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. וסת שמגיע כל 28-31 ימים נחשב בהחלט לוסת סדיר ומעיד על ביוץ סדיר.
    2. אין יום קבוע לביוץ והוא יכול לקרות יום-יומיים מוקדם יותר או מאוחר יותר בכל חודש נתון. לרוב הביוץ מתרחש בין היום ה 12 ליום ה 15 אם סופרים מהיום הראשון של הוסת. בימים שטרם הביוץ ניתן לראות שינוי בהפרשה הנרתיקית אשר הופכת להיות נוזלית-רירית יותר ומעידה על ביוץ קרב. ניתן להעזר בערכת ביוץ ביתית על מנת לצפות מראש את מועד הביוץ ולהתחיל לקיים יחסי מין יום-יומיים טרם הביוץ.
    3. תחושת הגודש בחזה שמופיעה כשבועיים לאחר הוסת יכולה להיות קשורה להורמון שמופרש בגוף לאחר הביוץ ולא מעידה על "חוסר הצלחה".
    3. במידה ואתם מקיימים יחסי מין סדירים סביב מועד הביוץ מזה 8 חודשים, ללא השגת הריון, ניתן לפנות לרופא הנשים לביצוע בירור ראשוני שכולל בדיקות דם ובדיקת זרע לבן זוגך.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה